WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Trainingsprogramma | Aan het werk met zelfvertrouwen

Datum : 23/05/2024 - 18/07/2024, 09:00 - 11:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

Tijdens dit trainingsprogramma, leer je om meer oog te krijgen voor jouw positieve eigenschappen en een positiever zelfbeeld te krijgen. Als je een negatief zelfbeeld hebt, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet tot je door. Je ziet voortdurend wat er niet goed is of goed gaat, wat voor klachten kan zorgen. Je moet daarom jouw positieve eigenschappen en ervaringen weer vooraan in het geheugen te krijgen. Deze training is praktisch van aard: geen praatgroep, maar een doegroep.

Werken aan een realistisch zelfbeeld

Een negatief zelfbeeld kan positieve informatie uit de omgeving blokkeren, waardoor je vooral de tekortkomingen ziet, wat klachten kan veroorzaken. Om dit te doorbreken, is het belangrijk om je positieve eigenschappen en ervaringen te herinneren. Deze praktische training, gebaseerd op Competitive Memory Training (COMET), helpt je om positieve gedachten en gevoelens te versterken en te laten concurreren met negatieve gedachten. Zo ontwikkel je een positiever zelfbeeld en groeit je eigenwaarde en zelfvertrouwen, wat weer invloed heeft op je handelen en ervaringen, en je uiteindelijk naar een realistischer zelfbeeld leidt.

Voor wie?

Voor iedereen die een realistischer zelfbeeld wil krijgen en zelfvertrouwen wil vergroten.

Wanneer?

Woensdag 23 en 29 mei, donderdag 6, 13, 20 en 27 juni, 4, 11 en 18 juli 2024 van 9.00 tot 11.00 uur.

Wat kost het?

€ 1.270,50 (inclusief btw).

Door wie?

De training wordt verzorgd door diverse psychologen en Gz-psychologen werkzaam bij Maarsingh en van Steijn.

Aanmelden

Je kunt je tot 16 mei aanmelden via de (nieuwe) leeromgeving van Werken in Friesland.