WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Trainingsprogramma | Excellent Communiceren

Datum : 13/05/2024 - 15/07/2024, 09:00 - 12:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

Deze training is gericht op het behalen van merkbare resultaten, zelfs zonder uitgebreide voorbereiding. Je wordt aangemoedigd om je eigen cases in te brengen en deze worden geoefend via rollenspellen. Het lezen van de literatuur voorafgaand aan de cursus wordt sterk aanbevolen, omdat dit de effectiviteit van de training aanzienlijk verbetert.

Wat leer je?

De methode, ontwikkeld in het ‘Harvard Negotiation Project’, leert je om zowel jouw eigen zaak te behartigen, maar ook de relatie met je gesprekspartner te verbeteren. Het doel is om beide aspecten tegelijkertijd aan te pakken, niet om harder of zachter te communiceren. Deze methode is waardevol in situaties met conflicterende belangen en biedt praktische handvatten. Het vergroot het probleemoplossend vermogen, creatief handelen en versterkt daadkracht.

Voorbereiding

R. Fischers, W. Ury, en B. Patton. Excellent onderhandelen, een praktische gids voor het best mogelijke resultaat in iedere onderhandeling, Business Contact, 2007 (aanbevolen maar niet verplicht).

Voor wie?

Volwassenen die hun communicatie willen verbeteren.

Wanneer?

13 en 27 mei, 3 en 17 juni en 15 juli  van 9.00 tot 12.00 uur.

Waar?

Maarsingh en Van Steijn, Bollemanssteeg 64, Leeuwarden.

Kosten?

€ 1197,90 (inclusief btw).

Door wie?

De training wordt verzorgd door diverse psychologen en Gz-psychologen van Maarsingh en Van Steijn.

Aanmelden

Je kunt je tot 6 mei aanmelden via de (nieuwe) leeromgeving van Werken in Friesland.