GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Trainingsprogramma | Mindfulness

Datum : 29/09/2023 - 01/12/2023, 10:00 - 12:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

De basis is heel eenvoudig: Aandacht geven aan wat er is, jezelf niet veroordelen als je afgeleid wordt, en weer terug naar waar jij je aandacht op wilt richten. Dat betekent dat je leert een bewuste keuze te maken en daarmee afstapt van de ‘automatische piloot’.

Wat leer je?

Het trainen van je aandacht staat centraal, en daarnaast worden andere psychologische technieken gebruikt, allemaal met het doel je te leren in het ‘hier en nu’ te leven.

Voor wie?

Voor iedereen die zelf weer de baas wil zijn in zijn leven als het gaat om stress, onrust, piekeren, angst, depressie, pijn en alles wat in de weg staat om van het leven te genieten.  

Programma

Mindfulness leer je in een groep (minimaal 5, maximaal 8 deelnemers), in een programma van 8 keer twee uur per week en daarnaast door het doen van de oefeningen gedurende de week. De training is gebaseerd op mindfulness based cognitive therapy. Er is daarom ook aandacht voor het anders leren omgaan met gedachten.

Wanneer?

Het programma bestaat uit 8 bijeenkomsten van 10.00 tot 12.00 uur.

  • 29 september
  • 6 oktober
  • 13 oktober
  • 20 oktober
  • 3 november
  • 10 november
  • 17 november
  • 1 december

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden.

Kosten

€ 744,15 (inclusief btw, exclusief werkboek van € 24,99). Dit werkboek dien je zelf aan te schaffen.

Trainer

De training wordt verzorgd door diverse psychologen en Gz-psychologen werkzaam bij Maarsingh en van Steijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 september via onderstaand formulier (of tot het maximale aantal deelnemers is bereikt).

Reserveringen

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment niet mogelijk!