WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Trainingsprogramma | Vitaal Leiderschap

Datum : 14/05/2024 - 19/07/2024, 14:00 - 17:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

Deze training is gericht op het ontwikkelen van je eigen vitaliteit, die van jou als leidinggevende en het creëren van een vitaal florerend team!

Wat leer je?

Met behulp van deze training ontwikkel je onder andere inzichten en vaardigheden op het gebied van leidinggeven. Wat zijn bijvoorbeeld de kenmerken van leidinggevenden/teams of organisaties die het al handig doen op dit gebied en wat kan jij hiervan zelf meenemen?

Voor wie?

Ben jij een leidinggevende die zelf meer wil floreren, je team/organisatie een stap verder wil helpen vitaal te worden en daarvoor de tools en de inzichten nog mist? Dan is deze training, speciaal gericht op leidinggevenden in alle lagen van een organisatie, zeker iets voor jou!

Wanneer?

Dinsdag 14, 21, 28 mei en 9 juli van 14.00 tot 17.00 uur.

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden.

Wat kost het?

€ 1.633,50 (inclusief btw).

Trainer

De training wordt verzorgd door diverse psychologen en Gz-psychologen van Maarsingh en van Steijn.

Aanmelden

Je kunt je tot 7 mei aanmelden via de (nieuwe) leeromgeving van Werken in Friesland.