Opleidingen overzicht

Uitnodiging Inspiratiesessie: FUCK IT!

Datum : 04/02/2020, 09:30 - 12:30
Locatie : Heide Zathe
Adres : Rotstergaastweg 33, Heerenveen
Prijs : €95.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfkosten

Uitnodiging inspiratiesessie

FUCK IT!

Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende?
Helemaal nergens voor nodig!

Weten hoe? Kom naar de Interactieve inspiratiesessie op 4 februari in Heerenveen. In het eerste deel van de sessie laten Greet Vonk en Anja Jongkind je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis maken met het positieve en hoopvolle gedachtengoed van PostTraumatische Groei (PTG).

In het tweede deel neemt Marijke Scholten je mee in haar verhaal FUCK IT!: over hoe zij van Moet naar Moed en van Hard naar Hart ging. Haar persoonlijke stappenplan geeft inzicht en richting in hoe herstellen van een burn-out er uit kan zien en wat echt helpt om te groeien. PTG zorgt ervoor dat ze nu meer durft waar ze van droomt.

In deze 3 uur:

  • leer je wat PTG inhoudt en wat het belang er van is;
  • kom je meer te weten over het effect van het positieve etiket of label PTG op herstel-/groeiprocessen;
  • ontdek je wat de 5 verschillende deelgebieden van PTG zijn;
  • vul je de verkorte PTG vragenlijst in en ervaar je meteen hoe jouw beeld over wat ellende met je doet positief verandert;
  • krijg je inzichten en kennis die helpen bij het ondersteunen van mensen die ellende ervaren en kun je bijdragen aan herstel en groei;
  • ontvang je informatie over de impact van de kennis van PTG binnen organisaties: het voor en na PTG-tijdperk;
  • ontdek je hoe PTG er uit kan zien: van burn-out naar FUCK IT! Een mindset waarin je meer gaat voor dat wat het je oplevert als je wel voor je dromen gaat;
  • word jij je bewust van wat jou over de streep kan helpen om te doen waar jij gelukkig van wordt.

Kortom: na 3 uur samen stilstaan bij PTG, heb je vertrouwen in en inzicht op de invloed die je hebt op de groei van jezelf, jouw medewerkers en/of jouw coaches.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 4 februari 2020
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur
Locatie: Conferentieboerderij Heida Zathe Rotstergaastweg 33, 8445 PB Heerenveen
Prijs: 95,00 ex. BTW. Als je de inspiratiesessie volgt, krijg je gratis het boek PostTraumatische Groei: Sterker door ellende. Check ook onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden: Je kunt je tot 1 februari 2020 aanmelden.
Meer info: via MarijkeS5@hotmail.nl.

Over Anja, Greet en Marijke

Anja Jongkind(1953) en Greet Vonk(1964) werken sinds 2013 samen binnen Et Emergo. Zij hebben PTG-Coaching ontwikkeld en werken daar in de praktijk al heel lang mee.

Anja heeft meer dan 35 jaar ervaring als therapeut en coach en heeft in haar praktijk vele mensen begeleid met allerlei psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten en stoornissen. Ook o.a. traumatische ervaringen, allerlei overbelastingsklachten en vele soorten vragen waaronder leiderschaps-, loopbaan- en zingevingsvraagstukken.
Ze is 11 jaar directeur geweest van een GGZ/GZ erkende zorginstelling, en is aangesloten bij EMCC/NOBCO. Haar werkstijl is er altijd op gericht geweest om mensen in hun eigen kracht (terug) te brengen (conform het PTG-fenomeen).

Greet heeft 20 jaar ervaring als (programma-/interim)manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en zorg. Greet heeft een brede opleidingsachtergrond.
Sinds 2006 werkt zij als coach. Ze is gespecialiseerd in TSI Trimetrix ontwikkelassessments en deed een wetenschappelijk onderzoek betreffende PostTraumatische Groei (PTG).
Haar onderzoek is recent gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management.

Greet geeft regelmatig lezingen/workshops op het gebied van PostTraumatische Groei (PTG). Zij doet dat voor diverse doelgroepen. Zij sprak bijvoorbeeld op het Europese Congres Positieve Psychologie en op het wetenschappelijke symposium van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).
Greet Vonk (MSc) is als Master Practitioner Coach aangesloten bij EMCC/NOBCO.

Marijke Scholten (1977) https://www.linkedin.com/in/marijkescholten1/ werkt met veel plezier als adviseur Leren en Ontwikkelen/Persoonlijk Leiderschap bij de gemeente Sudwest-Fryslan. Marijke gelooft dat als je het beste van jezelf geeft, niet alleen jij, maar ook je omgeving daar baat bij heeft.

Zij wil vanuit deze filosofie impact maken en daarom een FUCK IT!-beweging op gang brengen: een beweging waarin we collectief de lat om te presteren lager leggen (maar daardoor juist meer presteren!), waarin kwetsbaarheid en gaan voor wat gelukkig maakt aangemoedigd wordt en waarin we aandacht hebben voor en vertrouwen hebben in onszelf en elkaar. Wat dat oplevert? Een lerende organisatie, de juiste mens op de juiste plek en een fijne cultuur. En wat het nog meer oplevert? Steeds dichter bij de mens komen die je diep in je hart wilt zijn.

Door gesprekken met Anja en Greet heb ik veel geleerd over mijzelf en hoe ik beter met bepaalde zaken en situaties om kan gaan. Dat heeft niet alleen na de lastige periode op mijn werk, maar zelfs prive positieve doorwerking gehad. Ik heb meer vertrouwen gekregen en geef beter aan wat ik wel en niet wil. Ik heb veel bijgeleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben.”

Links

Connect met Greet Vonk op LinkedIn

Privacystatement

Algemene Voorwaarden NOBCO

Sitemap (XML)

Sterker-door-ellende.nl & Thomas Maakt Websites Beter | Sitemap (XML)

Reserveringen

€95.00