Opleidingen overzicht

Online seminar Ben Tiggelaar – Van dromen naar doen!

Datum : 09/12/2021, 15:00 - 16:30
Locatie : Online
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Dit seminar is alleen voor aangesloten leden.

Waarom stellen veel mensen verandering het liefst uit? Hoe kun je jezelf en anderen helpen om toch een eerste stap te zetten? Wat zijn de (verrassend positieve) neveneffecten van nieuwe dingen proberen? Ben Tiggelaar vertelt je er op 9 december 2021 alles over tijdens zijn online seminar “Van dromen naar doen: de magie van de eerste stap”.

Heeft jouw werkleven een opfrisser nodig?

Stel, je wilt je werkleven graag een kleine of een grote opfrisser geven. Of je droomt over anders werken, een andere functie of zelfs een compleet nieuwe loopbaan. En toch lukt het je niet de stap van dromen naar durven en doen te zetten. Hoe komt dat eigenlijk? Waarom deinzen zoveel mensen terug voor die eerste stap? En wat kun je daaraan doen? Ben Tiggelaar geeft eerlijke antwoorden op deze en andere vragen. Gebaseerd op actueel onderzoek én superpraktisch. Meer weten over Ben Tiggelaar? Kijk dan op www.tiggelaar.nl.

Wanneer?

Donderdag 9 december van 15.00 tot 16.30 uur (online via Zoom).

Aanmelden

Werk je bij één van onze leden? Dan kun jij je met het onderstaande formulier aanmelden voor het gratis seminar van Ben Tiggelaar. Let op! Wij hebben op maandag 6 december de aanmeldgegevens gemaild naar alle deelnemers. Heb jij geen mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@werkeninfriesland.nl

Friesland; jouw ontwikkeling telt!

In samenwerking met de gemeenten Leeuwarden en Súdwest-Fryslân organiseerden we in de maanden september, oktober en november diverse activiteiten rond loopbaan, werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling. Ben Tiggelaar is met zijn seminar de hekkensluiter van onze regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen

Aanmelden voor deze opleiding is op dit moment niet mogelijk