Opleidingen overzicht

Verrassend veel resultaten met verkoopgesprekken

Datum : 28/09/2020, 10:00 - 16:00
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €195.00 - €245.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw. en inclusief verblijfskosten.

Masterclass verkoopgesprekken voor professionals overheid

“je wilt zelf graag dat het allemaal sneller gaat, maar het lijkt of er altijd iets is, of iemand, die de voortgang tegenhoudt”

Als (senior) professional of projectmanager bij de overheid heb je veel te verkopen:

  • krijg een ”ja” op jouw voorstellen en verzoeken;
  • ga sneller door het besluitvormingstraject;
  • voer ontspannen en vol zelfvertrouwen gesprekken binnen en buiten de organisatie;
  • krijg tips om zelf de regie in handen te houden;
  • neem de leiding over je eigen werktijd;
  • werk weer met “gewoon” plezier.

Om klanten aan te trekken en te behouden hebben ondernemers bepaalde communicatieve vaardigheden nodig, die te vergelijken zijn met diplomatie binnen de overheid. Het goede nieuws is dat dit aan te leren vaardigheden zijn. Je hoeft geen geboren diplomaat te zijn om op een elegante manier anderen mee te krijgen. De vaardigheden die je nodig hebt leer je in deze leergang. Nog belangrijker is dat je begeleiding krijgt bij de implementatie van deze vaardigheden. Je gaat het oefenen in je eigen praktijk en je maakt het je eigen.

Verkoopgesprekken voeren

Een goed verkoopgesprek voeren is niet hetzelfde als “kopjes koffie drinken en wel zien wat we voor elkaar kunnen betekenen”. Een goede verkoper weet hoe hij de regie neemt in een gesprek en, indien passend, tot afspraken kan komen. Afspraken waar zowel koper als verkoper blij mee zijn. (succesvolle ondernemers gaan immers lange klantrelaties aan, de afspraak moet daarom altijd voor beide partijen kloppen). Succesvolle ondernemers volgen een bewezen strategie en werken volgens bepaalde scripts. Deze strategie en dit script hebben wij aangepast aan de ambtelijke werkelijkheid. Onze klanten passen deze werkwijze keer op keer met succes toe. Ze voelen controle en krijgen meer voor elkaar. Ook de werkrelaties worden beter. Dit alles zorgt voor meer resultaten, maar vooral ook voor werken met meer plezier en zelfvertrouwen.

Inhoud van deze masterclass

Het voeren van succesvolle en met plezier en gemak, ontspannende gesprekken bij de overheid: dat is wat je leert tijdens deze masterclass. Ook krijg je tips om het beste uit à win-win afspraken te halen en werk je met elkaar aan opdrachten. Je leert van elkaar om nog sneller je resultaten in het programma te realiseren.

Werkboek en script

Bij de masterclass hoort een werkboek. Daarnaast krijg je hét gespreksscript dat je vanaf dit moment als leidraad kunt gebruiken bij al je spannende gesprekken. Hierop kun je altijd weer terugvallen, wat veel rust en zekerheid geeft.

Opleiders: Ester Oude Nijhuis of Greta Krijgsman
Ester: Bestuurskundige en oprichter De Succesvolle Ambtenaar
Greta: Communicatiespecialist en Businesscoach

Reserveringen

Soort ticket Prijs Plaatsen
Niet leden €245.00
Leden €195.00