GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Trainingsprogramma | Vitaal Leiderschap

Datum : 05/10/2023 - 02/11/2023, 14:00 - 17:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

Je ontwikkelt onder andere inzichten en vaardigheden op het gebied van leidinggeven. Wat zijn bijvoorbeeld de kenmerken van leidinggevenden/teams of organisaties die het al handig doen op dit gebied en wat kan jij hiervan zelf meenemen? Daarnaast wordt er in de training stil gestaan bij je persoonlijke vitaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van een Driedaagse Fysiologische Stressmeting (Kana CheckUp). Met behulp van de uitkomst van deze meting krijg je niet alleen inzicht. Ook krijg je zicht op waar je kwaliteiten liggen en hoe je kan sturen op je eigen vitaliteit. Naast deze inzichten ten aanzien van je persoonlijke vitaliteit en het leidinggeven is er in de training evengoed aandacht voor het werken met je team en hoe de vitaliteit van je team te vergroten.

Voorbereiding

Driedaagse Fysiologische Stressmeting (Kana CheckUp). Je draagt 3 dagen en 3 nachten een sensor, zodat je inzicht krijgt in je eigen energieverdeling, je functioneren, je stress, je beweging en herstelmomenten.

Voor wie?

Ben jij een leidinggevende die zelf meer wil floreren, je team/organisatie een stap verder wil helpen vitaal te worden en daarvoor de tools en de inzichten nog mist? Dan is deze training, speciaal gericht op leidinggevenden in alle lagen van een organisatie, zeker iets voor jou!

Wat leer je?

Tijdens de training maken we gebruik van theorie en veel praktijk. De bijeenkomsten zetten aan tot reflectie en experimenteren met ander gedrag. Binnen de training wordt ook gebruikgemaakt van Kana CheckUp (een 3-daagse persoonlijke fysiologische stressmeting).

  • Optimaliseren en sturen op persoonlijke vitaliteit
  • Het nog effectiever vitaal leiding kunnen geven
  • Het ontwikkelen en positief beïnvloeden van florerende en vitale teams

Wanneer?

Het programma bestaat uit diverse sessies van 14.00 tot 17.00 uur op:

  • 5 oktober
  • 12 oktober
  • 19 oktober
  • 2 november

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden.

Kosten

€ 1391,50 (inclusief btw).

Trainer

De training wordt verzorgd door diverse psychologen en Gz-psychologen werkzaam bij Maarsingh en van Steijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 21 september via onderstaand formulier (of tot het maximale aantal deelnemers is bereikt).

Reserveringen

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment niet mogelijk!