Opleidingen overzicht

Voluit leven

Datum : 10/03/2022, 09:30 - 12:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden
Prijs : €700.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De training is gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en bestaat uit 3 delen. In het eerste deel onderzoek je welke pogingen je hebt gedaan om van je klachten af te komen en controle te krijgen op je pijn en leed; zoals hard werken, vermannen, terug trekken. Dit staat haaks op “voluit leven” en geeft slechts kortdurend effect. In het tweede deel ervaar je dat er andere manieren zijn om met klachten om te gaan. Je oefent met het toestaan van onplezierige ervaringen, waardoor je ruimte creëert om te onderzoeken wat je belangrijk vindt in het leven. In het derde deel ontdek je wat jou voldoening en ruimte geeft en hoe je dit in je dagelijkse leven kunt inzetten. Je leert energie steken in zaken er voor jou toe doen.

Over de training

In groepsvorm zul je jouw ‘voluit-levenproces’ vormgeven. Zo weinig mogelijk droge kost en juist oefenen, ervaren, uitwisselen en plezier hebben; dat zijn onze pijlers! Tijdens deze training leer je op een andere manier kijken naar gedachten, gevoelens en jezelf. En leer je weer koers te maken in het leven.

Voor wie?

Voor mensen die zoeken naar aanvaarding van hun psychische en lichamelijke klachten en zich graag gelukkig en tevreden willen voelen. Voor mensen die (weer) willen ontdekken wat zij belangrijk vinden in het leven en hoe zij hierop kunnen koersen.

Duur

Het programma bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van twee uur en een follow-up bijeenkomst een maand. De training gaat van start bij 4 deelnemers.

Wanneer?

Startdatum 10 maart 2022

  • 10, 17, 24 en 31 maart
  • 14 en 21 april
  • 19 mei (follow-up)

9.30-12.00 uur

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden.

Aylvazaal

Kosten

€ 700,- (excl btw) Hiervoor ontvang je naast de training een cursusreader en toegang tot de online e-healthmodule ACT. Voor de deelnemers geldt, dat de kosten van de cursus kunnen vallen binnen de basisverzekering als je een verwijzing van een arts kunt overleggen.

Trainer(s):

Janet Alma en Frouk Froling

Reserveringen

€700.00