Opleidingen overzicht

VTH Cursussen

Datum : 01/01/2021, 00:00
Locatie : Klik voor aanbod
Adres : ...., ....
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw en inclusief verblijfskosten

Ons aanbod

In ons aanbod hebben we de volgende VTH cursussen opgenomen:

  • Basiscursus Omgevingswet (8 en 22 maart 2022)
  • AWB (1 dag) toegepast in de omgevingswet. (23 maart 2022) Deze cursus is geschikt voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen die kennis willen opdoen over de AWB (Algemene wet bestuursrecht) en de vertaling daarvan naar vergunningverlening en/of toezicht.
  • Omgevingswet en Milieubeheer (1 dag). (16 maart 2022) Deze cursus is geschikt voor medewerkers van gemeenten, provincie en waterschap die basiskennis van de Wet milieubeheer/Activiteitenbesluit en andere relevante milieuwetgeving willen opdoen. (16 maart 2022)
  • Omgevingswet en Natuurbescherming (1 dag): Deze cursus is geschikt voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen die kennis willen opdoen over de Wet Natuurbescherming en de vertaling daarvan naar vergunningverlening en/of toezicht.
  • Monumentenzorg 3 daagse training vergunningen. € 850,00. 16 november 2021: Deze cursusdag is bij uitstek bedoeld voor inspecteurs, toezichthouders, boa’s en handhavers, werkzaam bij gemeenten en/of omgevingsdiensten. Ook voor opzichters van opdrachtgevers en/of uitvoerders van bouwbedrijven is deze cursus interessant.
  • Procestechnologie (prijs nog niet bekend)
  • Indirecte lozing (leden € 95,00/niet leden € 145,00 (24 maart 2022)
  • Meerdaagse basisomgevingswet en milieu voor milieumedewerkers gemeente (6 dagdelen). (3, 10 en 24 maart 2022)

Kosten

De kosten voor de eerste 4 cursussen zijn € 195,= voor leden inclusief verblijfskosten, excl. btw. Niet leden betalen € 245,=. Voor de laatste 3 cursussen wordt een andere prijs gehanteerd.

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor één van deze cursussen stuur dan een e-mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl Vermeld in de mail voor welke cursus je belangstelling hebt. Je ontvangt dan van ons een mail zodra deze cursus weer is ingepland.

Op de hoogte blijven?

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je iedere maand een reminder en kun je kijken op de website voor het actuele aanbod.