Opleidingen overzicht

Workshop Aan de slag met je loopbaan

Datum : 10/11/2020, 10:00 - 12:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Wil jij je verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Ben je toe aan iets anders in je werk of zit je nog op de juiste plek, maar wil je meer energie halen uit je werk of je talenten beter benutten? Dan is deze workshop iets voor jou! Aan de hand van vragen als:

  • wie ben ik?
  • wat wil ik
  • wat kan ik?

word je op weg geholpen om een eerste stap te zetten naar wat je zelf kunt doen om de regie te pakken op je loopbaan, wat daarbij komt kijken en hoe je je vragen om kunt zetten tot actie. Kortom: een interactieve training met veel praktische tips voor iedereen die meer wil weten over loopbaanontwikkeling en wat erbij komt kijken om de eerste stap te zetten!

Nodig voor de workshop

Microsoft teams

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 t/m 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 1 en maximaal 6 deelnemers.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen. Bij deze workshop horen huiswerkopdrachten. Deze krijg je van tevoren toegestuurd

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Reserveringen