Opleidingen overzicht

Workshop Doe Disc

Datum : 04/03/2021, 09:30 - 17:00
Locatie : Opl. in Friesland
Adres : Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
Prijs : €495.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

DISC, voor zelfontwikkeling, communicatie en stresspreventie

 

  • Locatie: stadvilla RBC , Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
  • Inschrijven kan tot één dag van tevoren
  • Gaat altijd door garantie
  • Naar keuze met of zonder 21% btw (CRKBO)
  • Al onze cursussen zijn  fysiek, maar óók online te volgen.
  • We geven één op één (privéles) zonder meerprijs, in groepsverband tot max 4 personen
  • RIVM proof

 

Beschrijving workshop

Het DISC model geeft inzicht in jouw bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie en bestaat uit 4 temperamenten: Daadkracht (rood), Interactief (geel), Stabiel/Sociaal (groen) en Consciëntieus (blauw). Het is je persoonlijke stijl, je specifieke manier van doen, en geeft inzicht in je onbewuste drijfveren en onderliggende behoeften. Daarnaast geeft het eveneens inzicht hoe jij van nature handelt, reageert en communiceert wanneer de omstandigheden ongunstig worden, b.v. bij spanning en stress. Dit heeft dit veel invloed op je gedrag, maar wat laat je dan zien in je gedrag? En hoe kun je dat dan aanpassen, opdat je minder stress zult ervaren? DISC geeft verder ook inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost.

 

DISC vergroot  dus je kennis van je gedrag, je gedrag onder stress het helpt je communicatie te verbeteren, het vergroot je individuele effectiviteit binnen organisaties en stimuleert het benutten van je talenten. Weet je dat eenmaal van jezelf dan is het ook veel gemakkelijker de DISC stijl van iemand anders te observeren en daarop gedrag en communicatie op af te stemmen. Iedere persoonlijke  DISC-stijl is uniek. Een DISC stijl is niet ‘goed’ of ‘fout’. Iedere stijl heeft sterkten en uitdagingen afhankelijk van de context. Zijn de omstandigheden gunstig, dan passen we ons gedrag aan naar gelang de rol die we vervullen. Zijn de omstandigheden niet optimaal dan zijn we geneigd om onbewust te reageren conform onze primaire stijl.

 

Resultaat

In deze workshop meten we je DISC  in de vorm van een (online) vragenlijst. Je krijgt een 16 pagina tellend rapport waarin het volgende over jou staat beschreven:  wat is je persoonlijkheid, wat zijn je grootste motivatoren, maar ook wat zijn je grootste angsten, wat is jouw specifieke toegevoegde waarde binnen het team, naar welke communicatie met collega’s en communicatieve omgeving streef jij, bij welke benadering haak jij af, wat is je gedrag als je nieuwe informatie krijgt of nieuwe taken, wat zijn je drijfveren, waar beoordeel jij anderen op, je valkuilen, je gedrag onder druk, welke talenten heb je, waar kun je nog in groeien, communicatietips op basis van jouw persoonlijkheid

Bovendien krijg je in deze workshop een persoonlijke 360 graden feedback-analyse (voor het wegnemen van ‘blinde vlekken”) en  een concreet en praktisch plan van aanpak over hoe je het bovenstaande eventueel wilt verbeteren, aanpassen e.d.

 

Voor wie

Deze workshop is er voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling, communicatie en stresspreventie hoog in het vaandel heeft staan.

 

Werkwijze en locatie

De manier waarop wij werken is altijd prettig en persoonlijk.  Onze aanpak kenmerkt zich door het geven van een plezierige, maar vooral praktische workshop. Wat je leert is onmiddellijk toepasbaar in je dagelijks functioneren.

Wij ontvangen je in onze sfeervolle stadsvilla aan de Groningerstraatweg 62 te Leeuwarden. Een omgeving waarin je vertrouwd voelt. Parkeren is geen probleem.

 

Gaat-altijd-door garantie 

Onze workshops gaan altijd door. Ben je de enige die zich heeft aangemeld dan krijg je van ons exact dezelfde workshop aangeboden, één op één.

 

 

 

Duur

1 dagdeel naar keuze ochtend (09.30 uur-12.30)  of middag (14.00-.17.00 uur).

 

Extra

Je krijgt van ons na de workshop tot 30 dagen lang ondersteuning ‘on the job’ middels e-mail, chatsessies of telefoongesprekken wanneer je dat maar wilt.

 

Investering

euro 495,00 p.p, inclusief testrapport,. Excl.21%btw

 

Inschrijven kan hieronder:

Reserveringen

€495.00