Opleidingen overzicht

Ga in gesprek met een werkgeluk-ambassadeur!

Datum : 13/10/2022, 10:45 - 11:45
Locatie : Fysiek of online (in overleg)
Adres : .., ..

Wil jij ontdekken waar jouw werkgeluk zit? Maak dan een afspraak met werkgeluk-ambassadeur Simone van Leeuwen. Zij is getraind om samen met jou te ontdekken wat voor jou belangrijk is! 

Wanneer vergeet jij de tijd? Waar krijg jij energie van?

Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk wat je doet. Werkgeluk hebben is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, waar je door geprikkeld raakt, waar je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd. Het is een manier van werken. En uiteindelijk heb je dit zelf in de hand. Dat wil echter niet zeggen dat je altijd (werk)gelukkig bent. Het hangt namelijk ook samen met verschillende externe factoren zoals collega’s, je thuissituatie, je werkplek enzovoorts.

Hoe belangrijk is werkgeluk?

Waarom zou je aan de slag gaan om jouw werkgeluk te vergroten? Daar kunnen we kort over zijn: omdat het je ontzettend veel brengt! Ben je gelukkig in je werk? Dan ervaar je een gevoel van voldoening. Je hebt ruimte om te groeien en voelt je gewaardeerd om wie je bent. Dat motiveert jou om het uiterste uit jezelf te halen en je volle potentie te benutten.

Weten wat voor jou belangrijk is

Bepaal wat voor jou belangrijk is als we het hebben over gelukkig zijn. Draait dat om erkenning, om waardering, om perspectief of om sociaal contact? Mis je het samenwerken en samen plezier maken? Denk er eens over na wat jij belangrijk vindt in je werk. Wat mis je nog en wat zou er moeten gebeuren om daar verandering in te brengen.

Voor wie?

Voor alle medewerkers die werkzaam zijn bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de Werkgeluk-gesprekken verzorgt (gemeente Leeuwarden). Zij nemen contact met je op over de details van de locatie of de online-sessie.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

Deze activiteit is onderdeel van de campagne Friesland jouw ontwikkeling telt. We organiseren dit najaar tijdens verschillende themaweken allerlei activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit doen we samen met de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Heerenveen en Caparis. Meer info vind je elders op deze website.

Let op!

Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen.

Reserveringen