Opleidingen overzicht

Workshop Ga jobcraften en vergroot je werkgeluk!

Datum : 11/11/2021, 13:30 - 16:00
Locatie : Bestjoerhus
Adres : Marktstraat 1, Sneek
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Een leukere baan zonder weg te gaan. Vergroot je werkplezier door te jobcraften! Je kunt jobcraften omschrijven als ‘sleutelen aan je baan’, of zoals ze het in België mooi noemen: ‘baanboetseren’. Medewerkers die jobcraften zijn gelukkiger en meer bevlogen, doordat ze zelf de regie pakken in het werk. Daarbij vergroot het het gevoel voor autonomie, een belangrijke pijler voor werkgeluk. Heel handig is dat je voor jobcraften ook geen toestemming nodig hebt, behalve van jezelf! Het optimaal benutten van talenten staat centraal bij jobcraften.

Wat leer je?

Tijdens deze workshop gaan we kijken naar de manier waarop je je baan invult met vragen als; Wat kost of geeft jou energie? Hoe vaak kun jij jouw talenten inzetten? Zo wordt je bewust waar mogelijkheden liggen om in jouw werk te gaan jobcraften en kun je je functie zo inrichten dat je talenten optimaal worden ingezet en ontwikkeld. Je leert ook over de vier verschillende niveaus van jobcraften. Er zijn dus als het ware ‘4 jobcraft knoppen’ waaraan je kunt draaien om het werkplezier te vergroten. Tijdens deze interactieve workshop ga je met andere deelnemers in groepjes, maar ook individueel aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je meer inzicht in je talenten (en die van het team), weet je hoe je kunt jobcraften én ga je naar huis met een “persoonlijk crafting plan” om direct toe te kunnen passen op het werk.

Wanneer?

Donderdag 11 november van 13.30 uur -16.00 uur.

Waar?

Gemeente Súdwest-Fryslân. Bestjoershûs, Marktstraat 1 in Sneek

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november). Maximaal 16 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen