Opleidingen overzicht

Workshop Grip op je energie

Datum : 10/11/2021, 10:00 - 12:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Ben jij altijd druk, sta je continu aan en ben je op zoek naar wat meer energie? Wil je weten waar je energie van krijgt of wat je energie kost, zowel in het werk als in privésituaties? We gaan in de workshop aan slag met een energieplan. Je krijgt inzicht in de verschillende energiebronnen en hoe deze van invloed zijn op jouw vitaliteit. Je krijgt praktische tips en je ervaart wat rust en mindset voor je doet.

Wanneer?

Woensdag 10 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november) Maximaal 12 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen