GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Workshop | Hoe maak ik een praatplaat?

Datum : 07/11/2023, 09:00 - 12:00
Locatie : Gemeente Leeuwarden
Adres : Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden

Hoe breng je jouw boodschap over met meer impact? Hoe zorg je ervoor dat jouw publiek het verhaal beter onthoudt? Door gebruik te maken van beelden! Haal de essentie uit jouw verhaal, bedenk daar beelden bij die het verhaal ondersteunen en giet deze in een goede structuur.

Wat leer je?

In deze workshop van 3 uren leer je hoe je stapsgewijs een praatplaat maakt. Een praatplaat is een plaat waarop de kern van jouw verhaal in eenvoudige tekeningen is uitgebeeld, in combinatie met korte teksten. Door op deze manier jouw verhaal te delen, deel je de essentie. Een praatplaat van een visie, plan, idee, verhaal is handig om één oogopslag te presenteren, te delen of te publiceren.

Voor wie?

Voor iedereen die aan de slag is of wil met het gebruik van tekeningen in het werk. Iedereen die met meer impact een verhaal wil vertellen. Ook voor deelnemers die denken niet te kunnen tekenen. Iedereen kan tekenen! Het is handig om eerst de basisworkshop Visueel communiceren te volgen.

Waar?

Gemeente Leeuwarden, Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden (kamer 197/Bonifatius)

Wat kost het?

(inclusief btw, materiaal, koffie en thee).

Trainer

Tea Bouma (Tea betekent).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 24 oktober (of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt) via onderstaand formulier. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Medewerker aangesloten organisatie €67.00
Deelnemer overig €73.70

Registratiegegevens

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.