Opleidingen overzicht

Workshop Intervisiebegeleiding

Datum : 08/11/2021, 09:00 - 12:00
Locatie : Online
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

In deze workshop leer je hoe je het beste intervisie op je werk kunt opstarten en groepen kunt begeleiden naar zelfstandig functionerende intervisiegroepen. We gaan in deze interactieve workshop direct aan de slag met de theorie, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Daarnaast krijg je toegang tot de e-learning, digitaal (oefen-)materiaal én de community van Persoonlijk Vaardiger.

Wanneer?

8 november van 9.00 tot 12.00 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november). Maximaal 10 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen