Opleidingen overzicht

Workshop Leiding geven op afstand

Datum : 11/11/2021, 10:00 - 12:30
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Werken op afstand maakt, dat verbinding houden met elkaar én de organisatie juist nu extra aandacht vraagt. Na deze praktische workshop loop je weg met concrete handvatten rondom de vraag: Hoe motiveer en faciliteer jij jouw team om ook online resultaten te behalen en in verbinding te blijven? Thema’s die we behandelen zijn o.a. hoe behoud je (online) focus op het resultaat en hoe optimaliseer je hybride meetings?

Wanneer?

Donderdag 11 november 2021 van 10.00 – 12.30 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober tot en met 2 november. Maximaal 12 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen