Opleidingen overzicht

Workshop Mind your Work!

Datum : 11/11/2021, 10:00 - 12:30
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Bewustwording van de impact van jouw stemming en jouw overtuigingen op jouw dagelijks leven zijn enorm waardevol in het realiseren van een gebalanceerd (werk)leven. Wil jij (weer) de regie nemen over jouw eigen werkgeluk en meer veerkracht ervaren?

Inhoud workshop

Werkstress als gevolg van werkdruk is één van de meest voorkomende problemen die kan leiden uitval van medewerkers. Als je werkstress ervaart, kun je onmogelijk werkplezier ervaren. Werkplezier draagt bij aan de algehele staat van je ‘gelukkig’ voelen. Ons eigen (werk)geluk creëren doen we door bij de basis te beginnen en invloed uit te oefenen op: 1. jouw stemming en op 2. jouw overtuigingen.

Wat leer je?

In de workshop Mind your Work! word je op een speelse en laagdrempelige manier geprikkeld om inzicht te krijgen in jouw eigen stemmingen en overtuigingen. In hoeverre zijn die stemmingen en overtuigingen helpend? Of dragen ze juist bij aan het versterken van het ervaren van het gevoel van werkstress en werkdruk? Na de workshop heb je tools gekregen om te sleutelen aan jouw stemming en overtuigingen. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen: interactieve overdracht door de trainer gecombineerd met het uitvoeren van verschillende oefeningen.

Wanneer?

Donderdag 11 november 2021 van 10.00 – 12.30 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober tot en met 2 november. Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen