Opleidingen overzicht

Workshop Persoonlijkheidskleuren

Datum : 03/02/2020, 09:30 - 11:30
Locatie : Dokkum
Adres : Aalsumerweg 49A, Dokkum
Prijs : €95.00 - €110.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten voor deze training zijn excl. btw. en inclusief verblijfskosten.

Bij meer dan 15 deelnemers wordt een prijs van € 75, excl. btw in rekening gebracht.

Duur en datum

3 februari 2020 van 09:30 tot 11:30 uur.

Inhoud

Wil je weten waarom je met die ene collega heel goed kunt opschieten en met de andere totaal niet? Misschien herken je dit. Die ene collega wil altijd even de tijd krijgen om er over na te denken. De ander wil altijd wel even een praatje maken en die andere is altijd de clown. Benieuwd hoe het kan dat jullie zoveel verschillen of juist op elkaar lijken? Leren hoe je de ander kunt waarderen op zijn of haar kwaliteiten?

In deze workshop ontdek je welke persoonlijkheidskleuren er zijn, welke bij jou horen en waar de kleuren voor staan. Je krijgt uitleg over de overeenkomsten en verschillen van de kleuren en leert hoe je daar gebruik van kunt maken als je samenwerkt met anderen.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop weet jij hoe je makkelijker samenwerkt. Je weet beter wat je juist wel en niet moet zeggen tegen de ander om iets voor elkaar te krijgen, zo kun je elkaar aanvullen in plaats van aanvallen.

Wie begeleidt de sessie?

Nienke Jongstra van DWAAZ. Zij heeft ruime ervaring in het geven van trainingen bij de overheid. De trainingen gaan altijd over persoonlijk leiderschap zoveel mogelijk mensen een stapje verder helpen in het zien van hun eigen mogelijkheden.

Minimaal 8 maximaal 28 deelnemers.

Reserveringen

Soort ticket Prijs Plaatsen
Niet leden €110.00
Aangesloten organisaties €95.00