Opleidingen overzicht

Workshop | Stress aanpakken. Hoe doe je dat?

Datum : 11/10/2022, 14:00 - 15:30
Locatie : Posthuis Theater
Adres : Fok 78, Heerenveen

Stress is eigenlijk heel handig. Het zet je aan tot actie, het zet je op scherp. Maar duurt stress te lang, dan kruipt het in je lijf. Je blik vernauwt, je lontje wordt korter, je slaapt slechter en noem maar op. Hoe komt dat eigenlijk? Hoe werkt het stresssysteem en hoe kun je leren dat systeem te gebruiken? En ook, hoe beter te hanteren als het je tegenwerkt. Deze workshop helpt je meer zicht te krijgen op stress en welke tools en instrumenten je kunt toepassen om er beter mee om te gaan.

Voor wie?

Voor alle medewerkers die werkzaam zijn bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Waar?

Posthuis Theater Heerenveen, Fok 78.

Trainer

Pia Marra – gemeente Heerenveen.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

Deze workshop is onderdeel van de campagne Friesland jouw ontwikkeling telt. We organiseren dit najaar tijdens verschillende themaweken allerlei activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit doen we samen met de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Heerenveen en Caparis. Meer info vind je elders op deze website.

Let op!

Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen.

Reserveringen