Opleidingen overzicht

Workshop Succesvol hybride samenwerken

Datum : 09/11/2021, 14:30 - 16:30
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Veel organisaties zullen de overgang maken naar het nieuwe hybride werken. Dit heeft grote gevolgen voor zowel de cultuur als de structuur van organisaties, waarbij thuiswerken onderdeel wordt van de nieuwe bedrijfscultuur.

Wat leer je?

Tijdens deze Masterclass krijg je inzicht in Hoe je dit als HR Professional en leidinggevende het beste kan faciliteren voor jouw organisatie en teamleden. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Welke overlegstructuren werken nog wel en niet? Hoe zorg je dat iedereen verbonden blijft aan de organisatie-identiteit? Wat vraagt deze nieuwe manier van werken qua leiderschapsstijl? Op welke lange termijn gevolgen op het gebied van cultuur kun je anticiperen? Wat zijn manieren om nieuwe medewerkers te verbinden en goed in te werken? Wat zijn de gevolgen voor de teamstructuren? Hoe blijf je als team in verbinding? Op o.a. deze vragen krijg je antwoord. Om straks, als Corona voorbij is, een goed werkklimaat te creëren zowel op de werkvloer als thuis waardoor iedereen succesvol zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren.

Voor wie?

Voor HR Professionals en leidinggevenden.

Wanneer?

Dinsdag 9 november van 13.30 tot 16.30 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november). Maximaal 8 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen