GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Workshop Systemisch werk

Datum : 16/10/2023 - 17/10/2023, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum

Heb je al veel gehoord over een familieopstelling of over systemisch werk en kun je je er geen voorstelling van maken wat dit precies inhoudt? Of heb je met iemand gesproken die er ervaring mee heeft? Een familieopstelling kan je heel wat opleveren! Ben je coach en wil je leren om systemisch willen kijken en werken? Redenen voor jou om naar deze workshop te komen!

Wat leer je?

Na deze tweedaagse inspirerende workshop heb je veel meer inzicht gekregen in wat systemisch werk inhoudt. De theorie en de bijpassende oefeningen helpen jou om meer helderheid te krijgen over jouw eigen systeem van herkomst en de dynamieken waar jij mogelijk mee te maken hebt. Als je coach bent of een beroep binnen de hulpverlening hebt, kan deze workshop een verrijking zijn van de kennis die je al hebt. Je zult anders kijken naar de klanten of gezinnen waar je mee te maken hebt, wat voor hen ook iets oplevert. De kennis die je tijdens deze workshop opdoet laat je dieper inzicht ervaren in mensen en hun systemen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is een opstelling en hoe gaat het in zijn werk?
  • Hoe is het om representant te zijn, wat wordt er van je verwacht?
  • De 3 gewetens: persoonlijk -, familie – en universeel geweten.
  • De 3 gevoelens: primaire, secundaire en tertiaire gevoelens.
  • De dynamieken die kunnen spelen in een systeem.

De theorie wordt afgewisseld met verschillende oefeningen, je gaat o.a. werken met poppetjes (tafelopstelling), vloerankers en opstellingen met behulp van representanten.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar het systemisch werken/familieopstellingen. Er zijn mensen die graag een opstelling zouden willen doen en zich er nog niet vertrouwd mee voelen. Na deze workshop is de weg soms gemakkelijker om naar een opstellingendag te komen. Of je hebt er al veel over gelezen en vindt het niet makkelijk om het te begrijpen, het blijft theorie in plaats van dat je het toe kan passen in je leven. Door het te ervaren en oefeningen te doen gaat het meer leven en wordt het makkelijker om je er een voorstelling van te maken. Voor diegene die hulpverlener of coach zijn, kan het een aanvulling zijn op alles wat je al weet en gebruikt qua theorie en oefeningen.

Wanneer?

Maandag 16 en dinsdag 17 oktober van 9.30 tot 16.30 uur.

Wat kost het?

€ 395,00 (* de kosten zijn vrijgesteld van btw wegens inschrijving bij het CRKBO).

Trainers

Rennie Hoekstra en Ymkje de Vries.

Reserveringen

Tickets

€395.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€395.00
Totaal
€395.00