Opleidingen overzicht

Workshop Verandering en Veerkracht

Datum : 09/11/2021, 12:30 - 16:30
Locatie : Wordt nog bekend gemaakt
Adres : ..., ...
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

In deze workshop leer je zelfbewust en krachtig te reageren op veranderingen in je omgeving. Door jouw veerkracht in te zetten als instrument, krijg je (weer) grip op jouw situatie en kun je jouw invloed te vergroten. Daardoor krijg je meer plezier in je werk. Je moet er wel wat voor doen: veerkracht tonen vraagt om persoonlijk leiderschap. De workshop biedt een (beperkt) theoriegedeelte, er is ruimte voor reflectie én voor het uitwisselen van ervaringen met veranderingen en de manier waarop jij en andere deelnemers daarmee zijn omgegaan. Tenslotte word je uitgenodigd om een realistisch en resultaatgericht plan voor jezelf op te stellen, waarmee je veranderstress kunt verminderen.

Wanneer?

Dinsdag 9 november van 12.30 – 16.30 uur.

Waar?

Wordt later bekend gemaakt.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november). Maximaal 10 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je meer informatie over de workshop.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen