Opleidingen overzicht

Workshop Verhalen als spiegels

Datum : 10/11/2021, 10:00 - 13:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Mensen houden van verhalen. En dat is niet voor niets. Verhalen nemen je mee naar plekken waar je nooit bent geweest, laten je situaties meebeleven, laten je anders kijken. Verhalen zijn ook spiegels. Spiegels waarin je jezelf (steeds) opnieuw kan bekijken.

Wat leer je?

In deze workshop ga je ervaren hoe jouw verhalen jou vertellen wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt in leven en werk. Je maakt kennis met storytellingstechnieken ‘beeldend en zintuiglijk vertellen’ en ‘in 3 stappen naar een rond verhaal’. We werken op een creatieve manier met metaforen en sleutelervaringen tijdens je (werk)leven. Aan het einde van de workshop heb je een nieuw antwoord op de vraag wat voor jou belangrijk is in je werk en welke talenten je daarbij inzet.

Voor wie?

Iedereen die het leuk vindt om op een persoonlijke en creatieve manier inzicht te krijgen in wat van belang is voor de richting van je loopbaan en de keuzes die je daarin wilt maken. Schrijftalent of ervaring met storytelling is niet nodig.

Wanneer?

Woensdag 10 november van 10.00 tot 13.00 uur.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden vanaf 20 oktober (tot en met 2 november). Maximaal 6 deelnemers per workshop. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Let op: je mag je alleen inschrijven voor deze gratis workshop, als je werkzaam bent bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. 

Hoe verder?

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je per e-mail een link om deel te kunnen nemen.

Safariweek

De Safari 5-daagse wordt georganiseerd van 8 tot en met 12 november en maakt deel uit van de regionale campagne Friesland; jouw ontwikkeling telt!

Reserveringen