GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Workshop | Visuele werkvormen – Hoe maak ik bijeenkomsten creatiever en effectiever?

Datum : 30/11/2023, 09:00 - 12:00
Locatie : Gemeente Leeuwarden
Adres : Hofplein 38, Leeuwarden

Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit het moment haalt? Hoe maak je je bijeenkomsten en gesprekken creatiever en concreter? Hoe maak je snel duidelijk waar het echt om gaat? Door het inzetten van visuele werkvormen! In deze workshop van 3 uur maak je kennis met een diversiteit aan visuele werkvormen voor bijvoorbeeld kennismaken, brainstormen over visies, het uitstippelen van een route en het begeleiden van check-in en check-out momenten.

Wat leer je?

Je hoeft niet de beste tekenaar te zijn om visuele werkvormen in te zetten. Tea neemt je mee in het visuele alfabet en leert je in een handomdraai zelf eenvoudige tekeningen te maken. We staan stil bij hoe je de werkvorm kunt tekenen en voorbereiden, hoe je de werkvorm kunt begeleiden en bij welke bijeenkomsten en gesprekken je de werkvorm kunt inzetten.

Voor wie?

Voor iedereen die van bijeenkomsten en gesprekken leuke, energieke, interactieve en constructieve bijeenkomsten wil maken.

Wanneer?

Donderdag 30 november van 9.00 tot 12.00 uur.

Waar?

Gemeente Leeuwarden, Hofplein 38, 8911 HJ Leeuwarden (Fractiekamer 1).

Wat kost het?

(inclusief btw, materiaal, koffie en thee).

Trainer

Tea Bouma (Tea betekent).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 16 november (of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt) via onderstaand formulier. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Medewerker aangesloten organisatie €67.00
Deelnemer overig €73.70

Registratiegegevens

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.