Opleidingen overzicht

Zet jezelf op de kaart!

Datum : 14/01/2020 - 28/01/2020, 13:00 - 16:30
Locatie : Op Loopbaanavontuur
Adres : Prins Berhardstraat 1a, Burgum
Prijs : €395.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

exclusief btw en verblijfskosten 

Duur en data

De training bestaat uit twee dagdelen: dinsdag 14 januari en dinsdag 28 januari van 13.00 uur tot 16.30 uur. Locatie: Burgum

Inhoud

Je bent gedreven met je ontwikkeling bezig, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Je weet van jezelf waar je goed in bent, maar is dat zichtbaar voor je omgeving? Je wilt graag dat anderen jou weten te vinden. Durf jij het aan om jezelf in de spotlight te zetten waarbij je trouw blijft aan jezelf? Doe dan mee aan de training ‘Zet jezelf op de kaart’!

 1. Jouw expertise en kwaliteiten zijn zichtbaar voor je omgeving
 2. Ook al is het spannend, je hebt met jezelf afgesproken dat het nu jouw tijd is!
 3. Niet schieten met losse flodders maar doelgericht ontdekken

Op een energieke manier gaan we tijdens deze training jouw route uitstippelen, zodat jij actief vorm kunt geven aan jouw ambities.

Het programma

Door jezelf op de kaart te zetten vertel je wie je bent en wat je (anders) doet. Daarmee beïnvloed jij hoe anderen over je denken. Je vergroot hiermee de kans dat anderen jou herinneren. Je maakt een onuitwisbare indruk.

Jouw persoonlijke merk komt tot uiting in de ambities die je hebt, wat je communiceert en vooral de manier waarop je (onderscheidend) je werk doet. Het geeft focus aan je professionele ontwikkeling.

Aan het einde van de training weet jij hoe je jezelf op de kaart kunt zetten zodat je doelgericht vorm kunt geven aan jouw ambities.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart
 2. Doelgericht ontdekken
 3. Trouw blijven aan jezelf
 4. Vormgeven van je eigen reclame campagne
 5. Hoe verras jij jouw (toekomstige) werkgever
 6. Persoonlijk leiderschap

Je krijgt praktische handvaten die je direct kunt toepassen. Je weet jouw onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde te benoemen. Door jezelf te profileren trek je projecten en/of werkgevers aan die jij wilt. En je krijgt focus op jouw zoektocht.

Voor wie?
Je bent als professional gedreven met je ontwikkeling bezig en je kent je kwaliteiten. Je wilt uiting geven aan de ambities die je hebt en de manier waarop je (onderscheidend) je werk doet. Je wilt focus geven aan je professionele ontwikkeling.

Wat krijg je?

 1. Twee dagdelen training op een mooie locatie in Friesland
 2. Met twee trainers volop persoonlijke aandacht

Maximaal 12 deelnemers

De trainers
Klaske de Jong & Margriet van der Galiën zijn de oprichters van Op Loopbaanavontuur. Wij geloven dat actieve loopbaanontwikkeling spannend is, en vooral ook leuk! Met onze originele kijk op loopbaanontwikkeling weten wij jou met inhoud en enthousiasme te raken. Gedurende ons eigen loopbaanavontuur hebben wij onze rugzak gevuld met bakken ervaring. Dus weten wij als geen ander hoe jij jouw loopbaan sturing kunt geven. Wij volgen niet de handleiding van de TomTom, maar focussen op jouw persoonlijke kompas. Want alle ingrediënten voor succes zijn er al!

Ga je met ons Op Loopbaanavontuur? Plezier en energie gegarandeerd!

Reserveringen

€395.00