Deelnemers overzicht

gemeente Dongeradeel

Dongeradeel, een werkgever met oog voor talent en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
De gemeente bestaat uit 28 karakteristieke dorpen met als bruisend centrum de Elfstedenstad Dokkum. Met de Waddeneilanden binnen handbereik, heeft de gemeente Dongeradeel de 25.000 inwoners, de ruim 4.000 ondernemers en de tienduizenden recreanten en toeristen veel te bieden.

De gemeente Dongeradeel is een werkgever met oog voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Ambitie wordt gestimuleerd en medewerkers krijgen de kans zich te ontwikkelen.

De organisatie
Met ruim 240 medewerkers verdeeld over vijf afdelingen werkt de gemeente doelgericht aan een sociaal sterk, economisch duurzaam, vooruitstrevend en leefbaar Dongeradeel.

De vijf afdelingen zijn:
– Publiekszaken;
– Ontwikkeling;
– Gemeentewurk;
– Bestuurs- en Managementondersteuning;
– Financiële en Juridische Zaken.

Werken bij Dongeradeel iets voor jou?
Werken bij de gemeente Dongeradeel betekent werken in een informele sfeer in een dynamische en uitdagende werkomgeving, waarbij de medewerker de ruimte en mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Bij de gemeente is het mogelijk zowel vakgerichte opleidingen als vaardigheidstrainingen en -trajecten te volgen. Elk jaar staat in het teken van een ander traject. Een voorbeeld van een traject is het Jong Talent programma dat in 2009-2010 is uitgevoerd. Dit is een ontwikkeltraject voor talentvolle ambtenaren die ambities hebben op het gebied van projectmanagement, strategische beleidsadvisering of leidinggeven. Daarnaast heeft de organisatie een uitgebreid pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij onder andere aan telewerken.

Interesse?
Geïnteresseerd geraakt in deze organisatie? Laat ons dan weten wat jouw ambities zijn en stuur een open sollicitatie.

Sluit
loading...