Deelnemers overzicht

gemeente Leeuwarden

Sociale, economische en culturele krachtbron 

Leeuwarden is een dynamische, bruisende stad en de economische motor van Friesland. Gelegen in een groene en waterrijke omgeving, met meren en recreatiegebieden in de nabije omgeving. De Friese hoofdstad is een echte hofstad met een prachtig, historisch centrum, een schat aan rijksmonumenten, verrassende winkels en gezellige terrassen. Maar tegelijk met de modernste voorzieningen voor bewoners, studenten en ondernemers.  En….in 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Leeuwarden een complete stad met 18 dorpen.

We zijn een energieke organisatie met een verscheidenheid aan boeiende vraagstukken. Met zo’n duizend medewerkers werken we in verschillende rollen en samenwerkingsverbanden aan de realisatie van de ambities van de stad en de uitvoer van diensten voor onze burgers.

We blijven op zoek  naar nieuwe wegen en richten onze focus op toekomstige ontwikkelingen.  Initiatiefrijke medewerkers met een flexibele instelling en gericht op samenwerking  zijn bij ons dus aan het goede adres.

Vacatures

Medewerker Handhaving (junior)

Medewerker Verkeer & Vervoer

Coördinator Handhaving

Integraal Handhavers

Jobcoach

Accountmanager dorpen Economische Zaken

Casemanager Debiteurenbeheer Bureau Zelfstandigen Fryslân

Casemanager Bureau Zelfstandigen Fryslân

Projectleider Green Office

Jeugdondersteuners Kindcentra (IKC)