Deelnemers overzicht

gemeente Noardeast-Fryslân

Gastvrijheid, zorg voor elkaar, openheid en trots. Het liefst doen wij de dingen samen en persoonlijk. Wij zijn niet van veel woorden maar wel van het doen. Echte vakmensen en doorzetters. Wij zijn trots op onze Fryske taal en cultuur.

We werken in het belang van de Mienskip. Samen met inwoners, ondernemers en partners zoeken we kansen en mogelijkheden om een leefbaar en aantrekkelijk Noardeast-Fryslân te behouden en te stimuleren. We hebben respect voor de natuurlijke waarden van het landschap en de natuur. Van klei tot zandgrond en van wadden tot wâlden.

Als overheidsorganisatie leggen wij de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om adequaat in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, zijn wij als organisatie wendbaar en flexibel. En we werken op verschillende locaties. Onze ambtenaren zetten zich ook in voor onze buurgemeente Dantumadiel. De gemeente Noardeast-Fryslân heeft ruim 45.500 karakteristieke inwoners en een veelzijdige karakteristieke omgeving. Wij verwelkomen u graag in Noardeast-Fryslân!

Vacatures

Consulent inkomen

Adviseur land-, tuinbouw & visserij

Coördinator Funksjoneel Behear

Coördinator Fasilitêr

Projectleider civiele techniek

Voorman-/vrouw Groen

Coördinator Romtelik belied en plannen

Opdrachten

Projectleider Driezum Energieneutraal

Toezichthouder/directievoerder

Projectleider P&O

Projectleider ICT

Projectondersteuner voor huisvestingsprojecten voor onderwijs