WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

gemeente Ooststellingwerf

Ooststellingwerf brengt initiatieven verder

Ooststellingwerf is een groene gemeente met evenveel inwoners als hectares oppervlakte: 25.000. Ooststellingwervers zijn van oudsher echte doeners. Nuchtere mensen die niet te lang praten, maar vooral de handen uit de mouwen steken. Die mentaliteit is ook terug te vinden op het gemeentehuis. Initiatieven vanuit de samenleving worden gestimuleerd en gefaciliteerd.

Gewoon doen

Met lef en passie werken we aan duurzame en toekomstbestendige projecten. Vertrouwen in de kracht van medewerkers én inwoners is de basis onder het (samen)werken. Zo wordt hier dagelijks gewerkt aan het verbeteren van het woon-, werk-, en leefklimaat in deze dynamische gemeente, vooral door gewoon te doen.

Werken voor de gemeente Ooststellingwerf

Wanneer je werkt voor de gemeente Ooststellingwerf, ben je op lokaal niveau betrokken bij de samenleving. Door de vele functies en niveaus waarop er wordt gewerkt binnen de gemeente Ooststellingwerf, kun je jezelf  ontwikkelen en verder groeien. De gemeente Ooststellingwerf staat open voor verandering en we willen graag leren. Hier kun jij een rol in spelen. Jouw kennis, ideeën en gezond verstand doen er binnen onze gemeente toe.

Nieuwsgierig?

Hoor wat de medewerkers zelf te vertellen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=PrQxpTlkc68.