Deelnemers overzicht

gemeente Opsterland

Opsterland, een prachtige gemeente, waar je behalve de 16 bruisende en karakteristieke dorpen uitgestrekte natuur vindt. Grasland, heide, de bekende Zeven Wouden en veengebieden worden er doorkruist door kanalen. Samen met de dorpen, plaatselijke belangen en onze collega’s zorgen wij ervoor dat Opsterland een prettige gemeente is om te wonen, werken en te verblijven. We investeren in de kwaliteit van de eigen organisatie. Een slagvaardige organisatie die doet wat echt nodig is voor de dorpen en inwoners. In Opsterland willen we graag samen met anderen onze doelen bereiken.

Onze inwoners komen met eigen ideeën, bedenken slimme en passende oplossingen en hebben een eigen mening; dit is de kracht van onze samenleving. Wij zoeken talenten die zich willen inzetten om deze kracht te benutten en inspelen op de vraag van de inwoners, zodat we samen mooie resultaten behalen. De kernwaarden van onze organisatie zijn:

  • Wij luisteren en doen mee
  • Wij verbinden
  • Wij werken vraaggericht
  • Wij zijn zichtbaar
  • We zijn flexibel in rollen

Onze manier van (samen)werken kenmerkt zich door met elkaar te leren en te experimenteren. We luisteren naar elkaar, geven vertrouwen, communiceren met elkaar en zijn koersvast.

Vacatures

WMO consulent

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Opdrachten

Vergunningverlener Bouw-A