Terug naar opdrachten

Beheerder To-be

gemeente Weststellingwerf

Standplaats: Noordwolde

Aanvang uitvoering opdracht: 20-09-2021

Einddatum opdracht: 31-12-2021

Uren per week: 18 uur per week

Opdracht omschrijving

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het jongerencentrum To-Be zijn wij tijdelijk op zoek naar een beheerder.

Bij het jongerencentrum To-Be in Noordwolde is van alles te doen. In de ochtenduren bieden we plek voor cursussen, in de middagen en avonden is het  een jongerencentrum. Je zorgt ervoor dat het gebouw aan kant is en de activiteiten door kunnen gaan. 

Je hebt ook bardienst, bent aanspreekpunt voor jongeren en houdt toezicht tijdens de inloopmomenten. Organiseren van activiteiten behoort ook tot je taken, samen met jongeren.

Draaien van openstellingen: Je zorgt ervoor dat de vrije inloopmomenten voor jongeren soepel en gezellig verlopen. Je hebt bardienst, bent aanspreekpunt voor de jongeren en je houdt toezicht op het gebruik van het jongerencentrum.

Organiseren van activiteiten: Je organiseert activiteiten, waar mogelijk samen met jongeren. Dit kan variëren van een disco, darttoernooien, maar ook knutselmiddagen voor kinderen. Je zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van de activiteiten. 

Wat verwachten we van jou

  • Je bent een doener.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je weet grenzen te stellen.
  • Je hebt gevoel voor humor.
  • Je hebt een VOG.

De planning

Start publicatie 13-09-2021
Einddatum vragen 15-09-2021
Beantwoording vragen 16-09-2021
Sluiting publicatie 20-09-2021 18:00
Beoordeling offertes (vanaf) 21-09-2021
Verwachte terugkoppelingsdatum 22-09-2021