Terug naar opdrachten

BOR medewerker riolering

gemeente Noardeast-Fryslan

Standplaats:

Aanvang uitvoering opdracht: 01-07-2021

Einddatum opdracht: 31-12-2021

Uren per week: 36/in overleg

Opdracht omschrijving

De afdeling Gemeentewurk is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en faciliteert ook bij het vormgeven van de inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast staat de afdeling voor allerlei beheerstaken zoals brugbediening, sporthalbeheer, sportveldonderhoud en de mogelijkheid tot begraven.

De afdeling Gemeentewurk bestaat uit de drie teams: Behear, Yngenieursburo en Utfiering. Je komt te werken in het team Behear in het vakgebied riolering, waar 18 collega’s werkzaam zijn. Verder bestaat het team uit de vakgebieden wegen, groen, kunstwerken, gebouwen en een juridisch medeweker. In het vakgebied riolering zijn momenteel 2 collega’s werkzaam een beleidsmedewerker en een BOR (Beheerder Openbare Ruimte) medewerker.

Voor het team Behear zijn wij op zoek naar een ervaren BOR medewerker riolering voor 36 uur/week.

  • Je hebt affiniteit met de gemeentelijke riolering en kennis van rioolbeheerprogramma‘s (rioolbeheer Riodesk, CARS en/of SAM of gelijksoortig).
  • Het maken van planningen voor de jaarlijkse reiniging en inspecties zoals het kolken zuigen,  vrijvervalriolering, mechanischeriolering, vacuumriolering, infiltratie en de grondwatermonitoring.
  • Het up to date maken en houden van de rioleringsbeheerprogramma Riodesk (kikker) zoals het verwerken van mutaties en revisiegegevens. Het bijhouden, verwerken en verstrekken van rioolrevisiegegevens.
  • Je draag zorg voor de reiniging en inspectie bestek en de daarbij behorende financiële controle en afhandeling van uitgevoerde werkzaamheden. Eventueel het organiseren en/of bijwonen van bouw overleggen.
  • Actief meewerken en meedenken voor maken van de uitvoering- en beheermaatregelen;
  • Afhandelen van klachten, meldingen en aanvragen op rioleringsgebied en het verwerken in het digitale systemen en het verstrekken van de revisiegegevens.
  • Analyseert gegevens uit CARS  (centraal alarmering en registratie systeem) voor rioolgemalen en neemt indien nodig vervolg acties.
  • Draagt zorg voor het plannen en uitvoeren van de grondwatermonitoring i.v.m. rioolvervanging of grondwateroverlast.
  • In het kader van de Wibon het actualiseren van de beheerssysteem Riodesk (Kikker).

De planning

Start publicatie 07-06-2021
Einddatum vragen 17-06-2021
Beantwoording vragen 17-06-2021
Sluiting publicatie 20-06-2021 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 17-06-2021
Verwachte terugkoppelingsdatum 17-06-2021