WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Terug naar opdrachten

Strategisch Communicatieadviseur

gemeente Smallingerland

Standplaats: Drachten

Aanvang uitvoering opdracht: 01-09-2024

Einddatum opdracht: 31-08-2025

Uren per week: 10 - 16

Opdracht omschrijving

Open Drachten is hét platform op het gebied van wonen, werken en recreëren in Smallingerland. Open Drachten is ontstaan vanuit wensen en behoefte van ondernemers, organisaties en de gemeente om Drachten | Smallingerland nog beter op de kaart te zetten. Niet alleen Drachten, maar ook de dorpen. 

Recent is er een stuurgroep gestart met deelnemers uit verschillende sectoren en dit markeert het begin van een volgende fase. De stuurgroep gaat een belangrijke rol spelen om te komen tot een gezamenlijke visie en agenda. Met focus naar merkbare impact en doen! 

De stuurgroep gaat aan de slag met het maken van strategische keuzes en het optimaal benutten en verbinden van belangrijke ontwikkelingen in Smallingerland zodat we samen met alle partners verder kunnen bouwen aan een sterk merk, het steeds zichtbaarder maken van dat merk en het creëren van stabiliteit en continuïteit in de marketing van onze mooie gemeente. Daarmee ondersteunt Open Drachten de lange termijn doelstellingen en het economisch belang van de gemeente Smallingerland. 

Met het merk Open Drachten treden we nu én in de komende jaren actiever naar buiten en werken we hard om Drachten Smallingerland ook buiten de gemeente- en provinciegrenzen meer bekendheid te geven en aantrekkelijk te laten zijn voor bezoekers, (potentiële) bewoners, investeerders, (nieuwe) bedrijven en studenten.

Als strategisch communicatieadviseur ben jij verantwoordelijk voor het doorvertalen, van ontwikkelen tot uitvoeren, van de strategische doelen van Open Drachten. Hierbij kun je denken aan proposities, doelstellingen, doelgroepen etc. Dit doe je samen met het kernteam van Open Drachten, maar ook met de communicatie- en marketing collega's van onze samenwerkingspartners.

De planning

Start publicatie 08-07-2024
Einddatum vragen 11-07-2024
Beantwoording vragen 15-07-2024
Sluiting publicatie 17-07-2024 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 18-07-2024
Verwachte terugkoppelingsdatum 22-07-2024