WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Administratief/frontoffice medewerker

gemeente Terschelling

Benodigde opleiding: MBO

Dienstverband: Vast/Fulltime

Aantal uren per week: 30

Gepubliceerd op : 22-05-2024

Sluitingsdatum : 01-09-2024

Als frontofficemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de inwoners van gemeente Terschelling. Je werkt vanuit het kantoor in Harlingen en staat klaar om vragen via de telefoon, e-mail en post te beantwoorden. De vragen die je krijgt zijn heel verschillend. Ze gaan bijvoorbeeld over het bouwen op stukken grond, welke vergunningen daarvoor nodig zijn of wat er zonder vergunning mogelijk is. Tijdens de gesprekken ontdek jij wat de inwoner echt nodig heeft en zoek je altijd naar de beste oplossing of het beste antwoord.

Maar er is meer. Je doet ook administratieve taken. Je verstuurt belangrijke papieren, plant afspraken, maakt verslagen van vergaderingen en houdt de planning van werkzaamheden voor vergunningsverleners bij. Je bent de steunpilaar van je collega’s en zorgt voor een goede verbinding tussen de afdelingen Vergunningverlening en Ruimtelijke Ordening.

Daarnaast beoordeel en verdeel je binnengekomen vergunningsaanvragen. Hiervoor word je intern opgeleid, zodat je precies weet welke stappen je moet volgen en welke regels gelden. Je leert bijvoorbeeld hoe je een aanvraag controleert, welke documenten nodig zijn, en hoe je contact opneemt met aanvragers als er meer informatie nodig is. Zo zorg je ervoor dat elke aanvraag goed en snel wordt afgehandeld. 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een nieuw team. 
  • Genoeg mooie kansen om jezelf en je functie te ontwikkelen.
  • Een salaris van maximaal € 3.784,- bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris.
  • Een contract van een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en thuiswerken op een werkplek die wij faciliteren. 

Wie ben je en waar ben je goed in?

  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau en je hebt ervaring of opleiding in procesbegeleiding.
  • Je bent sociaal en klantgericht.
  • Je hebt ervaring met administratief werk en bent digitaal vaardig.
  • Het is een pluspunt als je kennis hebt van bouwen en omgevingsplannen. In 2024 krijgen we te maken met twee nieuwe wetten: de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Deze wetten brengen nieuwe taken en ontwikkelingen met zich mee. Dit betekent ook dat ons team en onze functies zich zullen ontwikkelen.

Collega’s aan het woord

Wij kunnen je natuurlijk vertellen hoe leuk werken voor onze gemeente is, maar we laten ook graag onze collega’s aan het woord. Op terschelling.nl/werkenbij lees je de verhalen van een aantal collega’s die bewust voor een baan bij gemeente Terschelling hebben gekozen. Hoe gaan ze bijvoorbeeld om met de afstand en de reis? Wat spreekt hen zo aan in hun werk? Hoe ziet hun werkdag eruit? 

Ben je enthousiast geworden? 

We horen graag van je! We praten snel verder met geschikte kandidaten en sluiten de vacature als we iemand hebben gevonden. Dus wacht niet te lang met solliciteren.

Solliciteer hier

Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kunnen we ons best voorstellen! Teamleider van de VTH-pool Gerrit van der Ploeg vertelt je graag meer. Je kunt hem bereiken op het telefoonnummer 06-41623396.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Doorplaatsen van deze advertentie is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Belinda van der Galiën

b.vandergalien@terschelling.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Je sollicitatie kun je indienen via de website van : webformulier openen

Solliciteer