WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Adviseur bedrijfsbureau stedelijk water, rioolbeheer en havenbeheer

gemeente Terschelling

Benodigde opleiding: HBO

Dienstverband: Vast/Fulltime

Aantal uren per week: 32

Gepubliceerd op : 26-01-2024

Sluitingsdatum : 01-04-2024

Als adviseur bedrijfsbureau stedelijk water, rioolbeheer en havenbeheer, regel je alles wat met water te maken heeft. Of het nu gaat om nieuwe riolen, pompgemalen, vernieuwde steigers in de haven, advies over de herinrichting van het havenplein of het onderhoud van dammen en kades: jij bent erbij betrokken. Je hebt dus een breed takenpakket; van het opstellen van beleidsstukken en beheerplannen tot actieve betrokkenheid bij de uitvoering van rioolbeheer, stedelijk waterbeheer en havenbeheer. Echt élke dag is anders!

Klaar voor deze uitdaging?

Of je er nu woont, werkt of op vakantie gaat: jouw vakgebied raakt iedereen op het eiland. Jij zorgt ervoor dat het water goed wordt beheerd en dat ideeën worden omgezet in concrete projecten. Als initiator ben je betrokken bij alles wat er gebeurt. Samenwerken is daarbij superbelangrijk, met jouw collega's, onze partners én natuurlijk met de mensen op het eiland. Door jouw expertise draag je actief bij aan een fijne en duurzame leefomgeving op Terschelling.

Wat biedt gemeente Terschelling?

 • Een baan met impact, een fijne werkplek, genoeg uitdaging én aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen de functie zijn er volop kansen voor ontwikkeling, met mogelijkheden voor opleiding en coaching.
 • Een salaris van maximaal € 4.752,- bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris.
 • Na je eerste jaarcontract (payroll) krijg je bij goed functioneren een vaste baan. Daarnaast heb je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en thuiswerken op een werkplek die wij faciliteren en ook niet onbelangrijk: een goede werk- en privébalans.
 • Gratis boottickets voor als je niet op Terschelling woont. Wist je dat je vanaf Harlingen binnen een uur op het gemeentehuis bent?
 • Mogelijk een mooie toevoeging voor jouw netwerk! Je werkt namelijk nauw samen met vooraanstaande instanties zoals Rijkswaterstaat, Provincie Fryslân en het Waterschap.

Wie ben je en waar ben je goed in?

 • Je hebt minimaal een relevante civieltechnische HBO-opleiding afgerond.
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in rioolbeheer en -onderhoud.
 • Ervaring met het beheer van civiele kunstwerken en nautisch beheer is een bekend terrein voor jou.
 • Het opstellen van beleid en beheer/onderhoudsplannen behoort tot jouw expertise.
 • Bij voorkeur heb je ervaring als projectleider of als opdrachtgever/regievoerder.
 • Ervaring met directievoering op onderhoudscontracten is een belangrijk onderdeel van je achtergrond.
 • Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief sterk.
 • Je toont gemakkelijk initiatief en weet focus aan te brengen in je werk.
 • Naast je technische vaardigheden heb je affiniteit met politiek en ben je bekend met de cultuur van het eiland.

Heb je nog niet volledig de gewenste ervaring? Geen zorgen! We bieden mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je vaardigheden aan te scherpen.

Enthousiast over deze functie?

Dat is goed nieuws! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Met geschikte kandidaten gaan we snel in gesprek en we sluiten de vacature zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Heb je vragen over de functie? Dat kunnen we ons best voorstellen. Onze collega Dirk Verhoeven helpt je graag. Je kunt hem bereiken via 0562 - 446244.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. 


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Dirk Verhoeven Teamleider Techniek a.i.
0562-446244
d.verhoeven@terschelling.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Belinda van der Galiën

b.vandergalien@terschelling.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: personeelszaken@terschelling.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 01-04-2024 binnen zijn.

Solliciteer