Terug naar vacatures

Adviseur bovengrondse infra

gemeente Leeuwarden

Gepubliceerd op : 16-10-2020

Sluitingsdatum : 01-11-2020

Wat ga je doen

Een toonaangevend en beeldbepalend onderdeel van de openbare ruimte is de openbare verlichting. Zowel qua veiligheid, ecologie, duurzaamheid en sfeer is dit een vakgebied die erg actueel is en leeft bij burgers. Het beheer- en onderhoud van de verkeersregelinstallaties en marktkasten maakt tevens onderdeel uit van de functie. Er is vraag naar slimme beheermethodes, integrale aanpak en het analyseren van beheergegevens.
Wil jij je kennis en ervaring inzetten om deze onderdelen binnen de gemeente Leeuwarden tot een succes te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een adviseur bovengrondse infra met specialisme openbare verlichting en verkeersinstallaties.

Jij brengt jouw actuele kennis in op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties én fungeert als aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en ontwikkelen van beheerplannen en de meerjaren onderhoudsplannen. Ook ben je de spil als het gaat om storingen en contractbeheer. Je bent bekend met de beheer- en onderhoudscyclus en hebt kennis en/of affiniteit met openbare verlichting en/of VRI’s (verkeersregelaarsinstallatie). Ook het opbouwen en onderhouden van een relevant relatienetwerk behoort tot je taken.

Uren per week

Minimaal: 32
Maximaal: 36

Wie ben jij

Wij vragen een adviseur die communicatief sterk is, het overzicht kan bewaren en iemand die in oplossingen denkt. Je kan snel en gemakkelijk schakelen en bent stressbestendig ingesteld.

Verder breng je het volgende mee:

  • Je beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek of Civiele Techniek.

Waar ga je werken

Leeuwarden! In 2018 waren wij de Culturele Hoofdstad van Europa. In 2020 gaat de reis gewoon door. Capital of Watertechnology,  krachtbron voor Fryslân. Met ruim 120.000 inwoners de tweede hoofdstad van Noord-Nederland. Kennisstad. Provinciehoofdstad met een uitgebreid voorzieningenpakket. Er is ruimte om te bouwen, te wonen en te ontspannen. Je vindt historische schoonheid en leuke winkels in de gave, oude binnenstad. De gemeente Leeuwarden is een boeiende organisatie met zo’n 1250 medewerkers. Zij geven vorm aan het bestuur, het beleid en de ontwikkeling van de stad. De gemeente Leeuwarden biedt een informele werksfeer en een werkplek in hartje stad.

Deze functie valt binnen de dienst Fysiek Domein. Je wordt geplaatst in het team Bedrijfsbureau van de sector Wijkzaken. Binnen het bedrijfsbureau zijn we verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte op het gebied van “groen, grijs en blauw” in de breedste zin van het woord. Thema’s die hierbij ook een belangrijke rol spelen zijn publiekswaarde, assetmanagement en duurzaamheid.

Wat bieden wij

Wij zoeken een nieuwe collega voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.929, - (functieschaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Momenteel is er een organisatie ontwikkelingstraject gaande, waarbij sectoren worden samengevoegd. Binnen dit traject zal ook de inschaling van de functie worden herijkt.


Belangstelling

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 november.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rob Krom tel: 06 54960150, teamleider Bedrijfsbureau of met Jaap Kuipers (sr. Beheer) tel: 058 751 2258
Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met het team werving en selectie, telefoonnummer 058 233 6164.

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.


Solliciteer direct