Terug naar vacatures

Adviseur Haven en Wadden/ Programmamanager Programma Harlingen

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 26 (met de intentie voor meer uren op lange termijn)

Gepubliceerd op : 27-05-2021

Sluitingsdatum : 20-06-2021

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het roemruchte nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, is Harlingen de stad van schatkamers en zeehelden.

ADVISEUR HAVEN EN WADDEN /PROGRAMMAMANAGER PROGRAMMA HARLINGEN

(Voor 26 uren per week, met de intentie voor meer uren op lange termijn)

Wie zijn wij:
Harlingen is een prachtige gemeente, als je ‘s ochtends de stad binnen rijdt word je al een beetje gelukkig. Zomers een haven vol bootjes en volle terrassen en in de winter de charme van alle lichtjes van de bruine vloot. Alleen al voor dit geluksgevoel wil je bij ons werken! Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij.

Wat ga je precies doen?
Haven
Voor de haven betekent dit, omdat Gemeente Harlingen enig aandeelhouder is van Port of Harlingen N.V. dat jij het eerste aanspreekpunt bent binnen de gemeente. Daarnaast bereid je de aandeelhoudersvergaderingen voor en geef je de juiste invulling aan de opdrachtgevers-/accountmanagersrol die hierin van jou wordt verlangd.

Wadden
Voor de wadden zal dit betekenen, dat jij de adviesrol & vertegenwoordiging oppakt richting het gemeentebestuur, in de diverse regionale haven gerelateerde overlegverbanden & regionale samenwerkingspartners voor de Waddenzee, waarin we vertegenwoordigd zijn. Ook zorg je voor verdere implementatie van de Gebiedsagenda Wadden 2050.

Programma Harlingen
Voor de rol van Programmamanager werk je binnen het programma Harlingen samen met de provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân aan een groot aantal projecten en opgaven in de Harlingse waddenkustregio. Complexe, stads overstijgende projecten waarbij RO, Economie, Ecologie, Cultuur en Toerisme belangrijke onderwerpen zijn die aan bod komen!

Dit ben jij:
Wij zijn op zoek naar een Adviseur & Programmamanager die goed is in relatiebeheer, die zelfstandig te werk gaat en zeer gedreven is! Daarnaast kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende afspraken die je hebt, zo kun je op maandagochtend samen met de wethouder om tafel zitten en je advies kenbaar maken en op maandagmiddag een voortgangsoverleg over een project in de haven met het havenbedrijf Port of Harlingen.

Kortom, je weet waar je het over hebt! Jij bent bekend met het werken binnen een bestuurlijke omgeving en je weet jouw rol hierin goed te vertegenwoordigen. Jij bent de verbinder die kan zorgen voor een effectieve samenwerking tussen interne en externe partners!

Omdat jij de enige adviseur bent binnen dit vakgebied is het van belang dat je zowel kennis en ervaring hebt met het adviseurschap als met de functie van Programmamanager.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan in een compacte maar vooruitstrevende gemeentelijke organisatie die maximaal wil bijdragen aan een leefbare stad in de meest brede zin van het woord!
  • Een tijdelijk contract voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract) en salarisschaal 10A, wat een bruto maandsalaris van min. € 3.277,- en max. € 4.831,- op basis van 36-urige werkweek betekent.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.

De briefselectie vindt plaats in week 25 en de sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 1 juli 2021 in de middag.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Fedde Wielstra Teamleider Omgeving
06-46234047
f.wielstra@harlingen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Linda Nicolai HR Adviseur

l.nicolai@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.044041@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 20-06-2021 binnen zijn.

Solliciteer