Terug naar vacatures

Adviseur/Regisseur gemeentelijke gebouwen

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Fulltime 

Aantal uren per week: 28-36

Gepubliceerd op : 10-09-2021

Sluitingsdatum : 03-10-2021

Wie zijn wij:
Compact van formaat, maar vol ambitie! Met haar ligging aan Werelderfgoed Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en als enige zeehavenstad van Friesland, is gemeente Harlingen een unieke gemeente om voor te werken.

Je komt in een team. Dat betekent samenwerken. Wij houden van aanpakken en proactief te werk gaan. Niet lullen maar poetsen!

Dit ben jij:
Een nuchtere en praktische aanpakker die goed doordacht en met aandacht voor de omgeving het verschil kán en wil maken. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt gevoel voor politieke en maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen en bent goed in staat om de soms complexe problemen te vertalen naar duidelijk en helder geformuleerde voorstellen of beleid. Daarnaast ben je in staat om ook bij de uitvoering van dit beleid of projecten de regie te nemen.

Dit ga je doen:
Als Adviseur/Regisseur vertaal je de ambities op het gebied van huisvesting, duurzaamheid en circulariteit naar actie. Concreet gaat het dan ondermeer om ons monumentale stadhuis aan de Noorderhaven, de panden waar de gemeentelijke organisatie is gehuisvest, sporthal de Waddenhal en museum Hannemahuis Je geeft uitvoering aan uiteenlopende plannen/projecten en werkt mee aan beleidsplannen om onze gemeentelijke gebouwen toekomstbestendig te maken. Er zijn verschillende disciplines waar je mee samen werkt. Denk daarbij aan de wegen, riolering, water en groen.

Wat bieden wij jou?

  • Jij krijgt een tijdelijk contract van één jaar in salarisschaal 10A, wat een salaris van maximaal wat een salaris van minimaal €3.277,= en maximaal €4.831,= bruto op basis van een 36-urige werkweek betekent.
  • Bij goed functioneren en onder gelijkblijvende omstandigheden is er kans op verlenging naar een vast dienstverband;
  • Een individueel Keuze Budget van 17,85% van je bruto jaarsalaris die je zelf beheert om bijvoorbeeld te laten uitbetalen of extra vakantiedagen mee te kopen;
  • Een dynamische baan in een informele werkomgeving.

Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Eddy van der Heide Teamleider openbare werken & facilitaire zaken
(06) 46 62 86 96
e.vanderheide@harlingen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Linda Nicolai HR adviseur
140517
ikwil@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.045776@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 03-10-2021 binnen zijn.

Solliciteer