WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Boomverzorger

gemeente Smallingerland

Benodigde opleiding: MBO

Dienstverband: Vast/Fulltime

Aantal uren per week: 32-36

Gepubliceerd op : 14-05-2024

Sluitingsdatum : 02-06-2024

Boomverzorger
(32 - 36 uur per week)

Dit is de functie       
Op het industrieterrein in Drachten vind je onze buitendienst locatie 'de Tussendiepen' én de twee afvalstations, want Smallingerland regelt veel zelf. Met ongeveer 100 collega's regelen vanuit hier zaken als afvalverwerking, wijkbeheer en specialistische werkzaamheden, zoals boomverzorging.

Binnen de groep van 7 boomverzorgers ben je verantwoordelijk voor de (begeleidings)snoei en onderhoud van ons bomenbestand vanuit een eigen hoogwerker.


Daarnaast word je ingezet voor het rooien, planten en verplanten van bomen en doen we de boomveiligheidscontroles (VTA) en monitoren we de eikenprocessierups. Je bent ook inzetbaar voor het afhandelen van klachten en andere voorkomende werkzaamheden, zoals gladheidsbestrijding en calamiteitendienst.

Dit is jouw team
Team Omgevingsbeheer Specialisten vind je op de Tussendiepen en bestaat uit circa 35 collega's verantwoordelijk voor ongediertebestrijding, parkeergarages, straten maken, timmerwerk, brugbezetting, pontschippers, gladheidbestrijding, monteurs, beheer sportvelden, beheer gemalen, boomverzorging, beheer begraafplaatsen en beheer vliegveld.


Dit zoeken wij                                                                                                                             

  • In bezit van een ETW diploma
  • Werkervaring als boomverzorger
  • Ervaring met de hoogwerker, versnipperaar, motorkettingzaag en kennis van begeleidssnoei
  • In bezit van een geldig rijbewijs BE/C/T
  • In verband met deelname aan de gladheidsbestrijding en calamiteitendienst is je reistijd naar de buitendienstlocatie van Gemeente Smallingerland, Tussendiepen 78, maximaal 25 minuten.

Dit bieden wij                                                                                                                           
Bij Smallingerland is de persoon belangrijk en de sfeer vriendelijk. We hebben een cultuur waarin we gewoon doen en samen de schouders eronder steken.


We bieden ook goede secundaire voorwaarden, zoals:

  • 17,85% Individueel Keuze Budget
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen
  • Leasefietsregeling

Het salaris wordt in overleg bepaald op basis van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2288,- (aanloopschaal 4) en maximaal € 3481,- (uitloopschaal 6) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (van 36 uur per week). Bovenop dit salaris ontvang je het IKB.

Dit bieden we in de vorm van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar in de generieke functie van Uitvoerend medewerker A met de intentie om deze hierna voort te zetten voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen?                                                                                                                       
Dan kun je over de inhoud van de functie contact opnemen met Kornelis de Jong (Teammanager Omgevingsbeheer) via 0512 581234.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Elko Hamstra (Adviseur werving & selectie) via e.hamstra@smallingerland.nl of 0631102684.

Heb je interesse?                                                                                                                        
Dan ontvangen we graag uiterlijk 2 juni een motivatie met CV van jou via Werken in Friesland.           


Dit zijn wij
Smallingerland, een gemeente in Friesland met ruim 56.000 inwoners, goed bereikbaar in het hart van Noord-Nederland, dichtbij Groningen en Drenthe. Rondom onze hoofdplaats Drachten liggen 13 dorpen verspreid over de unieke Friese Wouden. Je vindt hier een bijzondere mix van stedelijk gebied, landelijk gebied en water. Met zo'n 600 medewerkers zetten wij ons in om goede voorzieningen en een duurzaam en veilig woon- en werkklimaat te realiseren met oog voor cultuur en een innoverend bedrijfsleven.

In onze gemeente staan mensen voorop en niet de regels. Wij pakken maatschappelijke opgaven op in samenwerking met de inwoners, het bedrijfsleven en partners. Hierin geven we medewerkers vertrouwen en ruimte om te innoveren, te experimenteren, te leren en bij te sturen in de praktijk. De belangrijkste kernwoorden die bij deze kracht horen zijn Persoonlijk, Samen en Doen.

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne medewerkers hebben conform onze regeling werving- en selectie een voorrangspositie.


Voordat je in dienst treedt is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht. 

Wy binne in twatalige organisaasje. Dat betsjut datst iepenstiest foar it Frysk.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Kornelis de Jong Teammanager Omgevingsbeheer Wijken

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Elko Hamstra Adviseur W&S

e.hamstra@smallingerland.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.070290@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 02-06-2024 binnen zijn.

Solliciteer