Terug naar vacatures

Catering medewerker

gemeente Súdwest-Fryslân

Benodigde opleiding: Anders 

Dienstverband: Vast/Parttime 

Aantal uren per week: 20

Gepubliceerd op : 14-10-2021

Sluitingsdatum : 24-10-2021

Team Facilitair is op zoek naar een catering medewerker voor 20 uur in de week.

Bedrijfsvoeren

Bedrijfsvoeren bestaat uit 7 teams, waarvan Facilitair er één is. De kerntaak van het team is het faciliteren van het bestuur en de organisatie op het gebied van huisvesting, catering / bedrijfsrestaurant, evenementen, repro en post, schoonmaak, kantoorbenodigdheden, meubilair en BHV.   

Wat doe je

Als medewerker catering ben je het visitekaartje in de organisatie. Je ontvangt gasten, zet vergader en ontvangstruimte klaar en verzorgt hierbij diverse diensten bij vergaderingen en bijeenkomsten. Ook ben je actief tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant met onder andere het contant afrekenen, aanvullen van het assortiment en het beantwoorden van vragen van onze gasten.

Functie-eisen

Je bent iemand die;

  • kennis heeft van de hygiëne code;
  • kennis heeft van Topdesk;
  • klantvriendelijk is;
  • flexibel, betrokken, creatief, klant- en resultaatgericht én nauwkeurig is;
  • representatief en een goede vertegenwoordiger van Súdwest-Fryslân is.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een prettige en collegiale werkomgeving waarin omgevingsbewust-zijn, klant- en resultaatgerichtheid centraal staan.
  • Een functie ingedeeld in het functieprofiel medewerker facilitair III, waaraan een salaris is verbonden van tenminste € 1.814,- en ten hoogste € 2.765,- (functieschaal 5) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek). exclusief een individueel keuze budget(IKB) van 17,05%. Inschaling is afhankelijk van je ervaring.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB (Individueel Keuzebudget), opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Boorsma, teammanager Facilitair, telefoon 14 0515 of mailen naar j.boorsma@sudwestfryslan.nl

Je kunt je belangstelling en cv tot en met 24 oktober 2021 mailen naar sollicitatie@sudwestfryslan.nl onder vermelding van FAC-2021-2e.

De gesprekken vinden plaatsen op 28 en 29 oktober 2021.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitatie@sudwestfryslan.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 24-10-2021 binnen zijn.

Solliciteer