Terug naar vacatures

Ervaren P&O Adviseur

gemeente Leeuwarden

Gepubliceerd op : 15-07-2021

Sluitingsdatum : 08-08-2021

Wat ga je doen

Ben jij een ambitieuze en bevlogen HR professional die samen met ons de ambities van de gemeente Leeuwarden waar maakt? Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving bij een betrokken team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze uitdagende functie faciliteer je managers met advies en HR deskundigheid op diverse gebieden.
Je bent bezig met verzuim/re-integratietrajecten, (dis)functioneren, functiewaardering, leren en loopbaanvraagstukken en uitvoering van regelgeving zoals cao en beleid.

Je richt je op een specifieke afdeling of klant van de gemeente Leeuwarden, zodat jij alle ins en outs kent en daarop kunt inspelen. Dit doe je samen met de accounthouder, die opgesteld staat voor de tactisch/strategische vraagstukken. Daar waar nodig schakel je in samenspraak andere expertises in en signaleer je trends en ontwikkelingen waarmee we onze dienstverlening en instrumentaria kunnen optimaliseren. Doordat je de operationele vraagstukken oppakt en veel bij de klant bent zie jij dat als geen ander, jij zorgt voor de verbinding, blijft vooruit kijken en geeft pro actief advies. Vanzelfsprekend pak jij regie op personele vraagstukken en zorg je voor een adequate vastlegging, monitoring en borging. Daarnaast help je actief mee om onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Uren per week

Minimaal: 32
Maximaal: 36

Wie ben jij

Wij zoeken een energieke en ervaren collega die onze ambities samen verder waar maakt. 
Je hebt een proactieve houding, bent deskundig en je weet zaken voor elkaar te krijgen. Je kunt goed opereren in een complexe organisatie met een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan vragen. Regie en overzicht houden is voor jou vanzelfsprekend.
Jij krijgt de vraag achter de vraag scherp en blijft ook stevig staan als je advies niet het gewenste antwoord is. Je kijkt met een open blik naar bestaande processen en grijpt mogelijkheden tot verbeteren vanzelfsprekend aan. Daarnaast heb je humor, kan je goed samenwerken en ben je prettig in de omgang.

Verder heb je:

  • een afgeronde relevante hbo opleiding;
  • passie en aantoonbare werkervaring (minimaal 3-5 jaar) op het gebied van P&O;
  • sterke communicatieve- en adviesvaardigheden;
  • een proactieve houding waarbij je regie neemt en overzicht bewaakt;
  • HR21 certificering (is een pré) ;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een complexe organisatie.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de afdeling PO&O (personeel, organisatie & ontwikkeling), welke valt onder het Shared Service Centrum van de Gemeente Leeuwarden. De afdeling PO&O is volop in beweging en faciliteert de ontwikkelingen binnen de organisatie en voor externe opdrachtgevers.  
Onze visie is dat medewerkers het succes van onze organisatie bepalen. Met hun kennis, vaardigheden én vitaliteit voegen zij waarde toe en weten zij creatief in te spelen op veranderingen. Dat is ook waar wij onze dienstverlening op inrichten.
Dit hebben we ondergebracht in een viertal thema’s: Duurzame inzetbaarheid, Aantrekken van talent, Aantrekkelijke werkgeverschap en Basis op orde.

Het team PO&O is een enthousiast team van 20 collega’s en bestaat uit P&O adviseurs, adviseurs werving en selectie, accounthouders, een arbo-unit, experts op de gebieden arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, leren en loopbaan, organisatie en teamontwikkeling, een coördinator en een manager. Het team kenmerkt zich door diversiteit aan talent en een betrokken, warme instelling. Bij ons voel je je direct welkom!

Wat bieden wij

We zijn op zoek naar een collega in eerste instantie voor de duur van 6 maanden.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maar bedraagt minimaal € 2.973, - en maximaal € 4.494,- (functieschaal 10, salaristabel 1-10-2020) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 


Belangstelling

De sluitingsdatum van deze vacature is 8 augustus 2021.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Hennie Papa, P&O Adviseur, bereikbaar via 06-50050299 en/of hennie.papa@leeuwarden.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kan je contact opnemen met de afdeling werving en selectie van de gemeente Leeuwarden, bereikbaar via 058-233 6164 en/of wervingenselectie@leeuwarden.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op 18 augustus. De tweede gesprekken vinden plaats op 25 augustus. 

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer direct