Terug naar vacatures

Floor Manager

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: MBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 23

Gepubliceerd op : 08-06-2021

Sluitingsdatum : 27-06-2021

Floormanager Hannemahuis

Flexibel inzetbaar voor 23 uur per week

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het roemruchte nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, is Harlingen de stad van schatkamers en zeehelden.

Wie zijn wij:
Het Hannemahuis is het gemeentemuseum van Harlingen met een uitgebreide, gevarieerde vaste collectie. In het Hannemahuis is ook het gemeentearchief gehuisvest. Daarnaast vinden er regelmatig wisselende tentoonstellingen plaats. Een mooi voorbeeld hiervan is de rondreizende tentoonstelling uit de serie “Schatten uit het Rijks”. Het museum werkt met zes vaste medewerkers en een groot aantal betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Mede dankzij deze vrijwilligers kan het Hannemahuis de deuren openhouden voor een groot aantal bezoekers.

Wat ga je precies doen?

 • Je ontvangt samen met de vrijwilligers de museumbezoekers hartelijk in het Hannemahuis en ‘zwaait’ deze na afloop weer uit.
 • Je onderhoudt contact met de vrijwilligers en stuurt deze aan als ze in het museum werkzaamheden verrichten.
  Je bent alert op wat er om je heen gebeurt en biedt waar nodig je hulp aan.
 • Je houdt bezoekersaantallen bij en analyseert deze.
 • Je kunt werken met Microsoft-/Windows Office pakketten.
 • Je draagt bij aan de PR van het museum zoals bijhouden social media en de website.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de beveiliging van het museum.

Dit ben jij:
Je bent hartelijk en gastvrij, dienstverlenend, publieksgericht, sociaal vaardig, en alert. Je interesseert je in beeldende kunst en in de Harlingse cultuur en geschiedenis. Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om ook tijdens de weekenden en op bijzondere (feest)dagen te werken. Het openen en afsluiten van het museum vind je geen probleem. Je hebt plezier in het werken met vrijwilligers. Het Hannemahuis werkt samen met de bibliotheek en de boekhandel. Hierin heb je ook een verbindende rol. Je bent organisatorisch sterk en hebt ervaring met plannen en agendabeheer. Tot slot heb je een BHV (bedrijfshulpverlening) diploma of bent bereid om deze te halen!

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende werkplek in een prachtig, monumentaal en historisch stadspand
 • Een plaatsje in een team enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor Harlingen en het museum net als jij graag willen overbrengen op anderen
 • Een tijdelijk contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training binnen je vakgebied.
 • Jouw salariëring vindt plaats in salarisschaal 5, wat een salaris van minimaal € 1.814,- en maximaal € 2.765,- bruto op basis van een 36-urige werkweek betekent.
 • Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van € 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringen.
 • Gratis bijwonen van alle lezingen en activiteiten in het Hannemahuis.

De briefselectie staat gepland in week 26. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 7 juli in de middag.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Hugo ter Avest Directeur Hannemahuis
06 -22974525

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Linda Nicolai HR Adviseur
0613634755
l.nicolai@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.044290@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 27-06-2021 binnen zijn.

Solliciteer