Terug naar vacatures

HR adviseur

Amaryllis

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Parttime 

Aantal uren per week: 28-36

Gepubliceerd op : 24-11-2022

Sluitingsdatum : 09-12-2022

De kracht van

samen

in dorpen en wijken

Dat is waar wij voor gaan!

Inwoners van Leeuwarden moeten zo prettig en onbezorgd mogelijk kunnen leven in hun gemeente, die naast de stad 35 dorpen telt. Hierdoor ontwikkelen zij zich het beste en beleven ze het meeste plezier aan het wonen en leven in de gemeente Leeuwarden.

Wij zijn in de stad en de dorpen bereikbaar voor iedereen en we werken dicht in de buurt. Dit doen we vanuit zes sociale wijkteams, twee dorpenteams en teams die zich specifiek bezighouden met jongerenwerk, mantelzorg,  buurtbemiddeling, ontmoeten & meedoen, opbouwwerk, vrijwilligerswerk, pgb en statushouders.

Het team HR van Amaryllis

adviseert en ondersteunt de organisatie in de uitvoering en ontwikkeling van HR-beleid.

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe collega!

Word jij onze

HR-adviseur (28–36 uur)

Jij:

 • ondersteunt een aantal teammanagers van Amaryllis bij organisatievraagstukken, het HR-beleid en de toepassing daarvan. Ook medewerkers zijn voor jou gesprekspartner.
 • adviseert en begeleidt bij complexe gesprekken en dossiers.
 • adviseert en signaleert over een juiste toepassing en uitvoering van wet- en regelgeving, de CAO Sociaal Werk en vastgesteld beleid.
 • krijgt ruimte om beleid en uitvoering met elkaar te verbinden en te optimaliseren. Je bent hierin verantwoordelijk voor een aantal HR-thema’s, bijvoorbeeld Arbo, scholing, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je draagt ook inhoudelijk bij aan HR-projecten gerelateerd aan deze thema’s.
 • zorgt voor een goede samenwerking en afstemming van de werkzaamheden met je HR-collega en het HR Shared Service team van onze samenwerkingspartner Incluzio.
 • hebt minimaal 3 jaar ervaring in een verantwoordelijke en brede HR-functie. Je bent in staat om direct aan de slag te gaan met zowel organisatieontwikkeling als met het werken in de dagelijkse praktijk. Dit vraagt om een stevige persoonlijkheid met een flexibele werkhouding.
 • bent sociaal vaardig en organisatorisch sterk. Je hebt oog voor mensen en stimuleert de ontwikkeling van de organisatie.
 • hebt een afgeronde hbo-opleiding die bij de functie past, bijvoorbeeld Human Resource Management, Management Economie en Recht of Bedrijfskunde.

Wij:

 • zijn 250 collega’s in een boeiende en bloeiende organisatie die samen uitkijken naar jouw komst!
 • bieden je veelzijdig en afwisselend werk, en een werkplek in ons kantoor aan het Zuidvliet in Leeuwarden.
 • nemen je na een tijdelijke aanstelling van een jaar graag in vaste dienst als we dat samen willen.
 • betalen je natuurlijk een marktconform salaris volgens de cao Sociaal Werk van minimaal € 3.221,- en maximaal € 4.830,- bruto per maand (schaal 10, op basis van 36 uur). Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuzebudget.

Passen wij bij jou?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal over waarom jij samen met ons Amaryllis wilt zijn.

Mail je verhaal uiterlijk 9 december naar personeelszaken@amaryllisleeuwarden.nl.

Stuur je CV mee als bijlage.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Erik de Vries Manager bedrijfsvoering
06-51606349
e.devries@amaryllisleeuwarden.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: personeelszaken@amaryllisleeuwarden.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 09-12-2022 binnen zijn.

Solliciteer