Terug naar vacatures

Integraal Handhaver BOA

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: MBOplus 

Dienstverband: Tijdelijk/Fulltime 

Aantal uren per week: 36

Gepubliceerd op : 23-07-2021

Sluitingsdatum : 22-08-2021

Ben jij proactief, niet bang aangelegd en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij het team Veiligheid, Vergunningen en Handhaving (VVH) ontstaat per direct de vacature voor een Integraal Handhaver BOA voor 36 uur per week.

Wie zijn wij:
Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden. In deze mooie gemeente zijn wij per direct op zoek naar een centrummanager!

Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij we veel zelfstandigheid en vrijheid bieden binnen het takenpakket. Ons doel is om Harlingen veiliger en leefbaarder te maken! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een collega die het belangrijk vindt dat inwoners en bezoekers zich veilig voelen in onze gemeente. Je zorgt in samenwerking met interne en externe partijen dat het naleefgedrag van de burger toeneemt en betrekt de burgers hier actief bij door hen te wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid.

Dit ga je doen:

 • Je bent het aanspreekpunt voor de gemeente in de wijken.
 • Je vertaalt de verzoeken uit de gemeente in toezicht- en handhavingsactiviteiten voor jou en je collega's.
 • Je bent regelmatig in overleg met andere instanties zoals politie en woningcorporaties.
 • Je gaat integraal toezicht houden en handhaven om Harlingen leefbaarder en veiliger te maken.
 • Je voert toezichthoudende en handhavende taken uit op verschillende gebieden zoals de APV, Drank- en Horecawet, parkeerverordening en andere wet- en regelgeving.
 • Je neemt actief deel aan diverse integrale handhavingsprojecten.
 • Je hebt een actieve rol bij evenementen maar ook bij eventuele rampen en calamiteiten.
 • Je bent een betrouwbaar en professioneel aanspreekpunt voor burgers en instanties.

Dit ben jij:
Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en bent in bezit van een BOA-getuigschrift en/of een HTV diploma en je bent digitaal vaardig. Je bent bij voorkeur in bezit van een DHW- en/of BHV/EHBO diploma en hebt minimaal 2 jaar werkervaring via stage of werk. Daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer, kun je zowel alleen als zelfstandig werken en beslissingen nemen en heb je een representatieve uitstraling. Tot slot vind je het geen probleem om onregelmatige diensten te draaien.

Wat bieden wij jou?

 • Jij krijgt een tijdelijk contract voor één jaar (met uitzicht op een vast contract).
 • Jouw aanstelling vindt plaats in salarisschaal 6, wat een salaris van minimaal € 1.934,- en maximaal   € 2.904,-  bruto op basis van 36-urige werkweek betekent.
 • Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Wiebren Wijma Teamleider
0625717077
w.wijma@harlingen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Linda Nicolai HR-Adviseur
0613634755
l.nicolai@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.045191@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 22-08-2021 binnen zijn.

Solliciteer