Terug naar vacatures

Junior projectmanager

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 32

Gepubliceerd op : 16-11-2020

Sluitingsdatum : 29-11-2020

Werkervaring aangeboden! - Alumnus gezocht

Bij gemeente Harlingen is het nooit saai! Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien.

Bij gemeente Harlingen zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior projectmanager voor 32 uur per week gedurende 1 jaar. Ben jij onze man of vrouw met oog voor de politieke context die wij zoeken?  Reageer dan snel en vertel ons waarom. 

Kijk voor meer informatie op: www.harlingen.nl/werken-bij-de-gemeente

Ambitieuze Junior projectmanager
Werken bij de gemeente Harlingen

Vanaf dit najaar bieden wij een recent afgestudeerde HBO-er de mogelijkheid om bij ons werkervaring op te doen. Vanuit de rol van junior projectmanager ben je werkzaam binnen een aantal grote en interessante projecten binnen het fysieke domein zoals de invoering van de Omgevingswet, de realisatie van nieuwe huisvesting voor de gemeentelijke organisatie maar soms ook iets minder omvangrijke projecten. Je wordt daarbij begeleid door ervaren projectmanagers. Gemeente Harlingen is een compacte gemeente met korte lijnen. De diversiteit aan werkzaamheden en taken is daardoor groot wat ook maakt dat je in relatief korte tijd veel bij ons kunt leren.

Wat ga je doen?
Als junior projectmanager ondersteun je meerdere projecten. Waar de projectmanager zich daarbij primair richt op de eerste lijn: het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers, de projectomgeving en het ‘voor de troepen staan', richt de junior projectmanager zich o.a. vanuit een rol als projectsecretaris op de tweede lijn: de ondersteuning van de projectmanager en het project. Je organiseert overleggen en helpt bij de voorbereiding, verslaglegging en bewaking van afspraken. Daarnaast zorg je voor relevante projectdocumenten (projectplannen, offertes, voortgangsrapportages, correspondentie, planningen, opdrachten en andere taken binnen de projectadministratie). Je hebt dus ook een aanjagende rol, maar daarnaast ben je een goede sparringpartner voor de projectmanager over allerlei zaken die spelen in het project.

Wie ben jij?
Jij staat met beide voeten op de grond, zelfs bij windkracht 7. Je kijkt er naar uit om bij ons aan de slag te gaan en ervaring op te doen bij een gemeentelijke organisatie. Jij weet wat nodig is om projecten en processen goed te beheersen. Je bent flexibel, stressbestendig, kunt goed organiseren en werkt ordelijk en nauwkeurig. Je hebt goede sociale vaardigheden maar je bent ook analytisch, niet alleen om op de juiste manier onderzoek te kunnen doen, maar ook om goed het overzicht te kunnen houden. Voor jou is de rol van junior projectmanager zeker niet de eindbestemming omdat je de ambitie hebt om ooit zelf de rol van projectmanager te gaan vervullen.

Wij bieden jou
Een werkplek bij de leukste gemeente van Friesland (misschien wel Nederland)- dat durven we gewoon hardop te denken en te zeggen. Je wordt professioneel begeleid, werkt in een omgeving waar we heel blij met jou zijn als pas afgestudeerde. Je gaat actief aan de slag, zult veel leren: van bestuurlijke processen tot burgerparticipatie. We bieden jou een kickstart om verder te groeien als professional op het gebied van project- en procesmanagement. En niet geheel onbelangrijk: je ontvangt uiteraard ook salaris! Maar laten we eerlijk zijn- we geven je zoveel meer, dan alleen dat! Dus waar wacht je nog op! Inschaling vindt plaats in schaal 7 (minimaal € 2.170,- maximaal 3.176,- bruto per maand (bij 1.0 fte). Verder bieden wij goede, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via het Individueel Keuzebudget. We sluiten een arbeidsovereenkomst op tijdelijke basis via Payroll.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Fedde Wielstra Teamleider Omgeving
06-46234047

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Karina Kingma P&O

k.kingma@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.040832@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 29-11-2020 binnen zijn.

Solliciteer