Terug naar vacatures

Juridisch adviseur grondzaken en vastgoed

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 32

Gepubliceerd op : 22-08-2022

Sluitingsdatum : 31-12-2022

Wie zijn wij?

Compact van formaat, maar vol ambitie! Met haar ligging aan werelderfgoed Waddenzee, rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en als enige zeehavenstad in Friesland, is gemeente Harlingen een unieke gemeente om te werken.

Dit ga jij doen:

Als juridisch adviseur grondzaken en vastgoed binnen de gemeente Harlingen adviseer je in de volle breedte op het gebied van grondzaken/vastgoed en geef je hier uitvoering aan.

Je bent een strategisch adviseur en draagt zorg voor de beleidsontwikkeling binnen het vakgebied, waaronder de actualisatie van het gemeentelijk grondbeleid. Daarnaast beheer je samen met je collega de vastgoedportefeuille. Je hebt de regie op taxatie-opdrachten en begeleid transacties. Je stelt zelfstandig en met collega’s overeenkomsten en documenten op, zoals anterieure overeenkomsten voor ruimtelijke initiatieven, koop- en huurovereenkomsten als het vestigen van o.a. opstalrecht.

Je onderhoud contacten met particulieren, makelaars, ontwikkelaars, corporaties en andere stakeholders. Je vervult een vraagbaakfunctie voor collega’s en levert een bijdrage in projecten.

Dit ben jij:

Je weet van aanpakken en bent de uitgesproken teamspeler die goed is in het verbinden van belangen en partijen zowel binnen als buiten de gemeente. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring binnen de gemeentelijke organisatie en bent juridisch onderlegd.  Je weet alles van wetgeving, gemeentelijk beleid en gemeentelijke procedures binnen het vakgebied en het toepassen daarvan. Je beheerst het spel van contactvorming en – beheersing in zowel actieve als passieve grondontwikkeling en het gebruik van de aanbestedingsregels die daarvoor gelden.

 Wat bieden wij jou?

Binnen de gemeente Harlingen is er een informele werkomgeving en binnen deze prachtige organisatie bieden we ook nog mooie arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 10A cao-gemeenten. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is maximaal €5021,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bij goed functioneren wordt het jaarcontract omgezet naar een vast dienstverband;

Naast een goed salaris biedt gemeente Harlingen een aantrekkelijke extra voorwaarde van 17,85% Individueel Keuze Budget (IKB) boven op je bruto jaarsalaris. Dit IKB kun je naar eigen wensen inzetten. Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven.

Is je belangstelling gewekt?
We horen graag van je! 

Er is geen sluitingsdatum voor de vacature gesteld. Wanneer wij de geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature!


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Erik Gommers Teamleider Omgeving
06-12201186
e.gommers@harlingen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Annemarijn Bok HR-adviseur
06-25717106
a.bok@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.052950@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 31-12-2022 binnen zijn.

Solliciteer