WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Medewerker BAG

gemeente Ooststellingwerf

Benodigde opleiding: MBO

Dienstverband: Vast/Parttime

Aantal uren per week: 32

Gepubliceerd op : 08-05-2024

Sluitingsdatum : 03-06-2024

De gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland (OWO) werken intensief samen.
Voor onze OWO-afdeling Belastingen & Vastgoedinformatie zijn wij, per 1 augustus 2024, op zoek naar een:


Medewerker BAG voor 32 uur per week 
 
Word jij enthousiast van het accuraat en up-to-date houden van de gegevens. En ben je een echte teamplayer? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons cluster!

De BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) bevat gegevens van alle officiële adressen en gebouwen in de gemeente. Als voorbeeld: bouwjaar, gebruiksoppervlakte, gebruiksdoel, postcode, naamgeving van openbare ruimten (straatnaamgeving), nummeraanduidingen (huisnummering) en locatie op de kaart (geometrie).

De gemeente is verantwoordelijk voor het opnemen van de gegevens in de BAG. Kopieën van al deze gegevens zijn verzameld in een Landelijke Voorziening (BAG LV) waarop alle gemeenten zijn aangesloten. Het Kadaster beheert de BAG LV en stelt de gegevens beschikbaar aan overheidsinstanties (bijvoorbeeld de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en nutsbedrijven), bedrijven en inwoners.

De gemeente is ook een belangrijke gebruiker van de BAG. Gebouw- en adresgegevens worden bijvoorbeeld gebruikt bij het waarderen van onroerende zaken (WOZ) en de adresgegevens voor het bijhouden van de Basisregistratie Personen (BRP).

Dit ga je doen
Als medewerker BAG houdt jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je verwerkt mutaties in de BAG registratie die voortkomen uit gebeurtenissen. Hierbij moet je denken aan nieuwbouw, verbouw, sloop, splitsen en samenvoegen van woningen en bedrijfspanden.
 • Je stelt huisnummerbesluiten op en verwerkt deze in de BAG registratie.
 • Je tekent voorlopige pandgeometrie in en verwerkt deze in de BAG registratie.
 • Je handelt terugmeldingen af vanuit het Kadaster, inwoners of bedrijfsleven.
 • Je voert controles uit op actualiteit, betrouwbaarheid en compleetheid van de gegevens en verwerkt correcties in de BAG registratie.
 • Je bent een aanspreekpunt voor vragen over de BAG voor collega’s, inwoners en externe partijen.


Wat verwachten we van jou
Ben jij die enthousiaste, proactieve, leergierige en klantgerichte collega, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de BAG.
 • Je hebt kennis van de BAG processen en ervaring op dit gebied.
 • Ervaring met de applicatie BAG IObjecten is een pré.
 • Ervaring met het CAD programma Microstation of Autocad is een pré.
 • Ervaring met de applicaties iZaak en Rx.Mission is een pré.

Wat bieden wij jou
Wij bieden een boeiende en afwisselende baan, waar collegialiteit en samenwerking voorop staan. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt minimaal € 2.404,- en maximaal € 3.481,- (schaal 6 Cao Gemeenten) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Wij bieden je reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.

Wil je meer weten
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de teamleider Belastingen & Vastgoedinformatie Marloes Rutten (06 13404293) en voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en wervingsprocedure met Dini van Krimpen, HR-adviseur (06 30873703).

Heb je interesse
Sollicitatie zijn welkom tot en met 3 juni 2024 en kun je richten aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Ooststellingwerf. Reageren kan via de sollicitatieknop.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.070223@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 03-06-2024 binnen zijn.

Solliciteer