Terug naar vacatures

Medewerker Integraal Team

Carins

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 28- 36

Gepubliceerd op : 22-07-2021

Sluitingsdatum : 18-08-2021

Wat zoeken wij

Wegens vervanging gedurende zwangerschapsverlof zoeken wij een nieuwe collega. Een ervaren sociaal werker met specialisatie Jeugd en gezin met actuele kennis van de Jeugdwet.

Wie ben jij

Je bent maatschappelijk betrokken en kunt goed omgaan met verschillende doelgroepen. Het belang van de klant staat voor jou altijd voorop, ook als de belangen van andere organisaties soms om voorrang vragen. De wet- en regelgeving in het zorg- en welzijnslandschap veranderen voortdurend. Jij ziet het als je plicht om hiervan op de hoogte te blijven. Ons motto: zelfstandig waar dat kan, met hulp als dat nodig is, onderschrijf jij en draag je uit. Word jij hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij

Je bent analytisch, oplossingsgericht en kunt goed plannen en organiseren. Vanuit jouw rol kun je goed omgaan met medewerkers op verschillende niveaus en ben je verbindend.

Je gaat confrontaties niet uit de weg en bent sterk in oordeelsvorming. Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld. In je gedrag straal je de kernwaarden van de organisatie uit: flexibel, betrouwbaar en samen.

Wat vragen wij
Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van jeugd hulpverlening en tenminste 3 jaar ervaring met het werken in het sociaal domein. Je bent SKJ geregistreerd. Naast actuele kennis van de Jeugdwet heb je bij voorkeur ook ervaring met WMO en aanpalende wetgeving. Zelfstandig werken kun je goed, maar je hebt ook oog en oor voor je teamleden. Je bent klantgericht, flexibel en beschikt over een gezonde dosis humor en probleemoplossend vermogen. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld. Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat ga je doen

Je voert (allround) werkzaamheden uit die zijn gericht op enkelvoudig en complexe casuïstiek en vraagstukken op het gebied van jeugd en gezin. Als medewerker Integraal Team werk je zowel op uitvoerend als tactisch niveau. Met je kennis, ervaring en deskundigheid ben jij dé specialist op het gebied van jeugd en gezin. Je biedt ondersteuning, voert regie en voert preventieve werkzaamheden uit om de inzet van zwaardere zorg te voorkomen en de zelfredzaamheid en veiligheid van inwoners te vergroten.

Wat bieden wij

Een unieke spilfunctie in een jonge en dynamische organisatie. Je krijgt volop ruimte om samen met je collega's de ambities en (door)ontwikkeling van Carins vorm te geven. Je draagt in deze rol bij aan het doel van Carins, namelijk het sociaal en maatschappelijk ondersteunen van de inwoners van de Gemeente Smallingerland. Werk dat ertoe doet!

Wij bieden een tijdelijk contract van 6 maanden voor 28 tot 36 uur per week. De functie is ingedeeld in ons functiehuis in schaal 8 en 9. Hier hoort een salaris bij tussen € 2.763,-- en maximaal € 4.252,-- per maand bij een werkweek van 36 uur. De CAO Sociaal Werk kent een aantrekkelijk loopbaanbudget en het 'Individuele Keuze Budget', met als onderdeel o.a. een eindejaarsuitkering.

Hoe nu verder

Je kunt je belangstelling kenbaar maken door een brief met motivatie en je CV uiterlijk 18 augustus 2021 mailen. 

Wij kijken met plezier uit naar je reactie!

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie conform ons werving- en selectiebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Anneke Jonker Teammanager

anneke.jonker@carins.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Sabine Vinke HR adviseur

HR@carins.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.045186@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 18-08-2021 binnen zijn.

Solliciteer